Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jakšić prvi put potvrdio na što će se potrošiti 18 milijuna europskih eura

U tijeku je nova sjednica Gradskog vijeća Koprivnice, a među zanimljivijim točkama su, kao što smo i pisali u ponedjeljak u Podravskom listu: izvješće o radu gradonačelnika u drugoj polovici prošle godine, stanje u komunalnom sektoru, izvješća gradskih ustanova, ali i pitanja vijećnika na samom uvodu.

Vijećnik Nenad Martinaga pitao je hoće li se na ulaz u Herešin staviti ležeći policajci s obzirom da mještani negoduju i ističu da se tamo često vozi brže i od 100 kilometara na sat. Pitao je i o tijeku projekata iz ITU mehanizma za koji su Grad i okolne općine dobile 18 milijuna eura.

-Shvaćam da građane to muči, jer gdje god napravimo novu i kvalitetnu prometnicu dobijemo prigovore o prometnim rizicima kao što je ovaj. Ako struka kaže da je to rješenje morat ćemo to napraviti – kazao je gradonačelnik Jakšić o problemu Herešina i dodao:

-Predali smo svoje prijedloge za ITU pa treba vidjeti što će biti odobreno. To su javni prijevoz s naglaskom na povezanost s općinama, pješačko-biciklistička infrastruktura, staza uz magistralu i prijelaz prema Draganovcu, obnova tržnice i nova zgrada knjižnice, sa sveučilištem Sjever veliki znanstveno-inovacijski park – otkrio je Jakšić.

…sjednica je u tijeku

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

INTRIGANTNA PRIČA

Krađa novca i dokumenata iz nogometnog kluba je čista slučajnost ili pak pomno planirana pljačka

Obavijest za potrošače

U hrvatskom začinu otkriveni komadići plastike. Povlači se s tržišta

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati