Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jakšić prvi put potvrdio na što će se potrošiti 18 milijuna europskih eura

U tijeku je nova sjednica Gradskog vijeća Koprivnice, a među zanimljivijim točkama su, kao što smo i pisali u ponedjeljak u Podravskom listu: izvješće o radu gradonačelnika u drugoj polovici prošle godine, stanje u komunalnom sektoru, izvješća gradskih ustanova, ali i pitanja vijećnika na samom uvodu.

Vijećnik Nenad Martinaga pitao je hoće li se na ulaz u Herešin staviti ležeći policajci s obzirom da mještani negoduju i ističu da se tamo često vozi brže i od 100 kilometara na sat. Pitao je i o tijeku projekata iz ITU mehanizma za koji su Grad i okolne općine dobile 18 milijuna eura.

-Shvaćam da građane to muči, jer gdje god napravimo novu i kvalitetnu prometnicu dobijemo prigovore o prometnim rizicima kao što je ovaj. Ako struka kaže da je to rješenje morat ćemo to napraviti – kazao je gradonačelnik Jakšić o problemu Herešina i dodao:

-Predali smo svoje prijedloge za ITU pa treba vidjeti što će biti odobreno. To su javni prijevoz s naglaskom na povezanost s općinama, pješačko-biciklistička infrastruktura, staza uz magistralu i prijelaz prema Draganovcu, obnova tržnice i nova zgrada knjižnice, sa sveučilištem Sjever veliki znanstveno-inovacijski park – otkrio je Jakšić.

…sjednica je u tijeku

FOTO Nikola Wolf

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI