Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jedna od gradskih “žila kucavica” zatvara se za sve aute zbog obnove trga

U sklopu obnove središnjih koprivničkih gradskih trgova obuhvaćena je i rekonstrukcija postojeće prometnice koja prolazi uz sam Zrinski trg, a odnosi se na spoj Nemčićeve ulice i Florijanskog trga s odvojkom prema Svilarskoj ulici.

-Radovi na rekonstrukciji navedenog djela prometnice počet će u četvrtak 24. studenog i trajat će mjesec dana. U razdoblju trajanja radova način prometovanja motornih vozila bit će posebno reguliran – doznajemo u Gradu Koprivnici te daodaju kako će u četvrtak za motorni promet biti zatvoreni navedeni dijelovi ulica te će ulazak u blok Svilarska biti onemogućen od strane Florijanskog trga sve do 13 sati.

U tom vremenu alternativni ulaz u blok Svilarska će biti od strane Trga bana Jelačića u Koprivnici (kod Privredne banke Zagreb). Nakon 13 sati u blok Svilarska omogućiti će se ulaz od strane Florijanskog trga dok će u tom vremenu zbog radova na Trgu bana Josipa Jelačića biti onemogućen ulaz od te strane.

-Sav ostali motorni promet odvijati će se neometano okolnim ulicama, a privremena regulacija prometa biti će postavljena prema odobrenom prometnom elaboratu privremene regulacije prometa. Molimo korisnike navedenih ulica i stanovništvo da ovu obavijest uvaže – poručili su iz Grada.

FOTO Ilustracija

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI