Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Jedna od gradskih “žila kucavica” zatvara se za sve aute zbog obnove trga

U sklopu obnove središnjih koprivničkih gradskih trgova obuhvaćena je i rekonstrukcija postojeće prometnice koja prolazi uz sam Zrinski trg, a odnosi se na spoj Nemčićeve ulice i Florijanskog trga s odvojkom prema Svilarskoj ulici.

-Radovi na rekonstrukciji navedenog djela prometnice počet će u četvrtak 24. studenog i trajat će mjesec dana. U razdoblju trajanja radova način prometovanja motornih vozila bit će posebno reguliran – doznajemo u Gradu Koprivnici te daodaju kako će u četvrtak za motorni promet biti zatvoreni navedeni dijelovi ulica te će ulazak u blok Svilarska biti onemogućen od strane Florijanskog trga sve do 13 sati.

U tom vremenu alternativni ulaz u blok Svilarska će biti od strane Trga bana Jelačića u Koprivnici (kod Privredne banke Zagreb). Nakon 13 sati u blok Svilarska omogućiti će se ulaz od strane Florijanskog trga dok će u tom vremenu zbog radova na Trgu bana Josipa Jelačića biti onemogućen ulaz od te strane.

-Sav ostali motorni promet odvijati će se neometano okolnim ulicama, a privremena regulacija prometa biti će postavljena prema odobrenom prometnom elaboratu privremene regulacije prometa. Molimo korisnike navedenih ulica i stanovništvo da ovu obavijest uvaže – poručili su iz Grada.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Još jedna prometna nesreća

UPRAVO: Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju automobila s Podravske magistrale

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

Podravski na mjestu događaja

VIDEO: U naletu na jelena slupana čak tri vozila!

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

NAKON KOPRIVNICE OVAJ HARD DISKONTER DOLAZI U JOŠ JEDAN GRAD

Poznati trgovački lanac otvara i drugi prodajni centar u Podravini!

Još jedna prijevara!

Hrvatska pošta ima vrlo važnu obavijest za sve građane!

Upišite pojam koji želite pretraživati