Kalinovački lovci podijelili priznanja

Lovačka udruga Zeko Kalinovac prošli tjedan održala je godišnju izvještajnu skupštinu u svom lovačkom domu. Predsjednik Udruge Marijan Horvat izvijestio je nazočne, među kojima 28 članova udruge, o aktivnostima tijekom prošle godine, ali i upoznao s planovima za ovu godinu. Lovnik Branko Jančijev podnio je izvještaj i plan za novu lovnu sezonu, dok je blagajnik Željko Filip podnio izvješće o stanju blagajne. Sva su izvješća jednoglasno prihvaćena. Na kraju su predsjednik udruge Marijan Horvat i općinski načelnik Darko Sobota podijelili odlikovanja lovcima prvog, drugog i trećeg reda. 

– Prisutnim lovcima i lovkinji obratio se općinski načelnik Darko Sobota, ujedno i član udruge, koji je izvjestio kako je Udruga sklopila ugovor za sufinanciranje iz proračuna Općine Kalinovac za 2022. godinu u iznosu od 15.000 kuna te naglasio kako će u narednom periodu biti prilike za dobivanje još financijskih sredstava – poručili su iz Općine Kalinovac.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI