Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kalinovčani svojim vinima osvojili brojna zlata

Na jezeru Batinska u subotu je održana redovna izvještajna godišnja skupština Poljoprivredne udruge Kalinovac, kojoj je prisustvovalo 30-ak članova udruge. Predsjednik Željko Zvonar pozdravio je prisutne članove i goste, a potom su podnesena izvješća o radu udruge u prošloj godini te je predstavljen program rada udruge u ovoj godini.

U prošlogodišnjem izvješću istaknuto je ocjenjivanje uzoraka vina u sklopu 19. izložbe vina Koprivničko-križevačke županije, gdje je prestižna titula Županovo vino 2021. pripala članu Poljoprivredne udruge Kalinovac Marijanu Grudiću iz Vinarije Grudić iz Koprivnice za graševinu iz 2020. godine, koja je ujedno dobila i veliko zlato. Uz Marijana Grudića, na izložbi su uspješno sudjelovali i ostali članovi Poljoprivredne udruge Kalinovac, i to Ivan Koren s osvojenih šest zlatnih medalja, Josip Gašparić s osvojenom jednom zlatnom i jednom srebrnom medaljom te Vlado Rep s osvojene dvije srebrne medalje.

Težište rada u 2022. godini bazirat će se na uređenju ribnjaka Batinska te organizaciji 13. Međunarodne izložbe rakije, pripravaka od rakije i octa. Nazočnima se obratio i načelnik Općine Kalinovac i saborski zastupnik Darko Sobota zaželjevši uspješan daljnji rad udruge te je naglasio kako je izložba rakije u samo nekoliko godina izrasla iz lokalne u jedinstvenu manifestaciju županijskog i međunarodnog karaktera.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ONA JE JEDNA OD 2399 HRVATA ROĐENIH NA RIJEDAK DATUM

Dunja je šesnaestogodišnjakinja koja danas slavi svoj četvrti rođendan

Već će ove godine stvarati hlad

Radnici Komunalca bolesne lipe zamijenili stablima javora

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati