Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Katarine donirale hranu Pučkoj kuhinji

Zajednice žena HDZ-a Katarina Zrinski u povodu  božićnih blagdana provodi brojne humanitarne aktivnosti. Članice Katarina Budaj i Zlatica Gajski predvođene predsjednicom Vericom Rupčić i dopredsjednicom Božicom Trnski tradicionalno su posjetile Pučku kuhinju, koja djeluje u sklopu koprivničkog Crvenog križa te su ravnateljici Adeli Sočev uručile donaciju hrane. Adela Sočev naglasila je važnost dugogodišnjih donatora među kojima je i Zajednica žena HDZ-a Katarina Zrinski, a donacija  voća, povrća, mesa i ostalih namirnica bit će značajan doprinos za pripremu obroka u Pučkoj kuhinji.

U razgovoru je istaknuto kako su u svakom vremenu prisutni specifični životni izazovi pa uvijek treba koristiti svaku priliku za dobrim djelima i pružanjem pomoći.

– To je misao vodilja Katarina pa ćemo tradicionalno, kao i dugi niz godina uoči božićnih blagdana, razveseliti paketima i obitelji koje su često zaboravljene, kao i korisnike u udomiteljstvima. Također ćemo darivati učenike, korisnike usluge poludnevnog boravka u Đurđevcu, koji djeluje u sklopu Centra za pružanje usluga u zajednici Svitanje Koprivnica.  Novu 2023. godinu započet ćemo najljepšom tradicionalnom akcijom, posjetom rodilištu koprivničke bolnice uz prigodne čestitke majkama i novorođenim bebama – kaže Verica Rupčić.

Facebook
Twitter
Email
ISKUSTVO PACIJENTA

VIDEO Unatoč bolnoj operaciji koljena, Mirko na kontrole putuje biciklom!

požiraki

Tradicionalna đelekovečka tjestenina postaje nematerijalno kulturno dobro!

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najjednostavniji recept za sok od ljekovite biljke koju mnogi zanemaruju

Gradsko društvo Crvenog križa Koprivnica

Na akciji dobrovoljnog darivanja krvi prikupljeno je 440 doza

NA LOKACIJAMA OD TURISTIČKOG ZNAČAJA

U sklopu projekta “Hrvatska prirodno tvoja” posađeno 48 stabala

misli na zdravlje

Ako imate visoki krvni tlak, smanjite unos soli!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI