Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Misterij nestanaka Stjepana Katane još nije razriješen

Kćer Valentina: “Pronašli smo samo tatinu papuču, neizvjesnost je nepodnošljiva…”

Misterij nestanaka Stjepana Katane od prošlog tjedna, još nije razriješen, a članovi njegove obitelji žive u neizdrživoj neizvjesnosti, strepeći od najgoreg i nadajući se najboljem. Podsjetimo, u mjestu Ruševac, nedaleko od Križevaca, u četvrtak 28. ožujka nestao je 58-godišnji muškarac imena Stjepan Katana. Kako stoji na stranici Nestali.hr, visok je 170 centimetara, plavih je očiju, sjede kose i srednje tjelesne građe.

U međuvremenu, hitne službe zajedno s članovim obiteljima, bjesomučno su tražili bilo kakav Stjepanov trag, ali bez uspjeha.

– Jedini trag koji smo pronašli bila je njegov šlapa blizu kuće u koji je živio. Naime moj tata bio je tamo u udomiteljstvu. Te večeri, nije se pojavio u zajedničkom boravku, pa su vlasnici odmah pokrenuli potragu – kazala je Valentina Katana, Stjepanova kćer.

Sljedećih dana su Valentina, njen brat ali i policija, pročešljali sva okolna mjesta, kako bi možda ušli u trg Stjepanu, ali bez ikakvih rezultata.

– Vozili smo se posvuda, raspitivali kod ljudi, nitko ga nigdje nije vidio. Nema mjesta i kutka u okolici kojeg nismo prošli. Imali smo jedan trag da je viđen u Zrinskom Topolovcu, ali to se pokazala kao netočna informacija. Bezbroj puta smo brat i ja pokušali ući u misli našeg tate, kako bi odgonetnuli kamo je krenuo, ali bez uspjeha. Otac je bio branitelj, s iznimno velikim stažom na ratištu, to je ostavilo, velikog trag na njemu, patio je i od demencije. Najgore je ovo iščekivanje. Živjeti u neznanju iznimno je teško i stalno si mislim gdje je tata – navele je Valentina Katana.

FOTO ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

lokalni nogomet

FOTO Močile druge, Borac pao u Virju, Herešinu ‘prvi set’, Križevčani kiksali i ostali bez naslova

iskustvo pacijenta

Milka (70): “Popiknem se kad me tlak ošine pa ljudi misle da se baba napila!”

za svakog je bilo ponešto u Legradu

FOTO Legrađani se družili na sajmu udruga, slijedi bogat sadržaj uz proslavu dana općine

OLIMPIJADA DJEČJIH VRTIĆA U ĐURĐEVCU

FOTO/VIDEO Mališani iz Đurđevca najbolji, Novigracima nagrada za fair play

IZLOŽBA U FERDINANDOVCU

FOTO Uzgajivači konja predstavili svoja grla i zaprege

UNATOČ TEŠKOM INVALIDITETU NE ODUSTAJE OD SVOG VRTA

VIDEO Vesna je lebdjela između života i smrti te ostala nepokretna: “Svjetlo na kraju tunela je stvarno”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati