Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
IGRAT ĆE AZIJSKU LIGU PRVAKA

Kocijan potpisao za prvaka Indonezije, transfer odjeknuo cijelim otočjem, navijači oduševljeni

Mateo Kocijan, 29-godišnjak iz Sigeca, živi svoj nogometni san. Ne tako davno igrao je amaterski nogomet i bio zaposlenik Podravke, a sada kroči profesionalnim svijetom i uživa u svemu što on nosi. Naime, Kocijan je novi angažman pronašao u dalekoj Indoneziji, gdje će braniti boje Persiba, kluba koji dolazi iz Bandunga, trećeg po veličini grada tamošnje države. Nalazi se u Zapadnoj Javi, broji oko 10 milijuna stanovnika i bit će to veliki izazov za Kocijana, koji je proteklih mjeseci bio bez kluba. Prethodni angažman imao je u albanskim Partizanima, s kojim se oprostio početkom godine.

Podsjetimo, tamo je otišao na poziv Zorana Zekića, no kad se on vratio u Osijek, nekako je i Kocijan ostao bez volje, a u svemu ga je kočila i ozljeda koju je imao. Sa Zekićem je, inače, kliknuo u Slavenu, gdje je iz Cvetkovca došao u ljetu 2021. godine. Mateo je pravi dokaz kako se upornost i rad uvijek isplate i da je ponekad uistinu kratak put od pukog amaterizma do profesionalizma. Sad ga čekaju nova iskušenja, jer osim što je otišao u aktualnog prvaka Indonezije, igrat će i azijsku Ligu prvaka. Inače, Indonežani su veliki fanatici, a to nam dočarava i činjenica da klub za koji je Kocijan potpisao na Facebooku prati oko 11 milijuna ljudi. Objavu da je potpisao zasad je „lajkalo“ 26.000 ljudi, podijeljena je 550 puta i ima preko 2000 komentara.

FOTO arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Niti jedna tvrtka među 500 najboljih po plaćama, a najveće plaće isplaćuje Belupo

Istražili smo kakve su prosječne mjesečne neto plaće isplaćivali najveći poduzetnici u Podravini i Prigorju

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine: “Ako ste kupili ovaj prehrambeni proizvod nemojte ga konzumirati”

Ljeto na zrinskom je počelo

VIDEO Prepun centar Koprivnice pjeva s Tonyjem u glas


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati