Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Komunalac partner 2. Šumskog traila

Komunalac je i ove godine partner 2. Šumskog traila, tako da će za sve trkačice i trkače pripremiti finu i domaću okrijepu iz Smuteka i to slasne i domaće sendviče u mesnoj i vege varijanti te domaću zlevanku.

Prije same utrke Sportski centar Cerine vodit će vježbe zagrijavanja pod vodstvom stručnih trenera tako da će svi sudionici imati priliku zagrijati svoje mišiće i dobro se pripremiti za utrku.

Naime, Sportska platforma Run Man Run organizira Drugi šumski trail koji su danas i službeno najavili predstavnici platforme Matija Rušak i Tomislav Mihac Kovačic. Kao što je to već poznato, riječ je o drugom po redu trailu koji će se 20. kolovoza trčati u dužinama od 6,5 kilometara, 12 kilometara i 19 kilometara te će i ove godine biti dječjih utrka.

Tomislav Mihac Kovačic kazao je kako je sudeći po prijavama najviše ljudi zainteresirano za utrku od 6,5 kilometara za koju je već sad prijavljeno oko 100 trkača.

Otkrio je i kako ove godine utrke od 12 i 19 kilometara neće biti samo u dijelu šume, već će se proširiti i na Dugačko brdo.

Detalje dječjih utrka pod nazivom Šumoliki Robin objasnio je Matija Rušak.

– Dječje utrke počinju od 9:30, a organizirane su tako da djeca do tri godine trče utrku na 150 metara, utrka na 350 metara namijenjena je djeci od tri do sedam godina te će još biti utrka na 450 metara za djecu od sedam do 11 godina. Što se tiče prisustva roditelja, oni će moći trčati sa svojom djecom najkraću utrku, dok će srednju i najdužu utrku djeca trčati samostalno – istaknuo je Rušak. Dodao je i kako će sva zainteresirana djeca neovisno o sudjelovanju u utrci s profesorom Miroslavom Kanisekom moći raditi razne kemijske pokuse.

Predstavnica Gradskog komunalnog poduzeća Komunalac Petra Bijač nastavila je kako je Komunalac i ove godine partner traila.

– Za sve trkače i trkačice bit će osigurani fini i ukusni sendviči i domaća zlevanka iz Smuteka, dok će naši treneri iz Sportskog centra Cerine prije same utrke održati vježbe zagrijavanja tako da se svi sudionici pripreme i zagriju svoje mišiće – kazala je Bijač.

Svi oni koji nisu, a željeli bi se prijaviti, to mogu učiniti do 20. kolovoza.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DRUŽENJEM U ŠTAGLJU TRI IGRAČICE OPROSTILE SE OD PODRAVKE

Larissa Kalaus odlazi u Mađarsku, Lea Franušić u jaku rumunjsku ligu

POČELA RIBIČKA ŽUPANIJSKA LIGA

Ribiči iz Hlebina najbolji u prvom kolu šaranske lige

županijske lige

FOTO Potop Drave, Panonije i Starigrada, remiji u derbijima, Torčec vratio prvo mjesto

Zadnje kolo

Hvala Bogu pa je agonija gotova, Slaven na Rujevici ‘popio’ četiri komada

treća žnl koprivnica

FOTO/VIDEO Ludnica u Botinovcu! Zagorec pred hrpom navijača i uz baklje proslavio naslov

lokalni nogomet

FOTO Močile druge, Borac pao u Virju, Herešinu ‘prvi set’, Križevčani kiksali i ostali bez naslova

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati