Komunalac sudjelovao u edukativnoj sadnji Udruge branitelja Klub 61. lad. PZO Koprivnica sa polaznicima COOR „Podravsko sunce“ Koprivnica

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Klub 61. lad PZO Koprivnica danas je u otvorenom objektu udruge na jezeru Jegeniš organizirala već tradicionalno „Edukativno druženje“ sa djecom iz COOR Podravsko sunce Koprivnica.

Dvadesetero djece u pratnji roditelja, rehabilitatora i asistenata boravilo je u prirodi te pomagalo braniteljima urediti okoliš oko objekta i posaditi cvijeće.

Sadnice i 200 litara komposta DOMKO za ovogodišnju sadnju osigurao je Komunalac. Ovo edukativno druženje podržala je svojim dolaskom predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec zajedno sa svojim članovima Uprave, Dubravkom Horvat i Goranom Međurečanom te pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Anom Mlinarić.

U daljnjem tijeku druženja, djeca su se okušala u pecanju ribe na plovak te u raznim društvenim i zabavnim igrama, a sa sobom su ponijeli i dvije ukrasne posude sa novim cvijećem koje će krasiti njihov okoliš i biti uspomena na današnje druženje i boravak u prirodi.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI