Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Komunalac sudjelovao u edukativnoj sadnji Udruge branitelja Klub 61. lad. PZO Koprivnica sa polaznicima COOR „Podravsko sunce“ Koprivnica

Udruga hrvatskih branitelja iz Domovinskog rata Klub 61. lad PZO Koprivnica danas je u otvorenom objektu udruge na jezeru Jegeniš organizirala već tradicionalno „Edukativno druženje“ sa djecom iz COOR Podravsko sunce Koprivnica.

Dvadesetero djece u pratnji roditelja, rehabilitatora i asistenata boravilo je u prirodi te pomagalo braniteljima urediti okoliš oko objekta i posaditi cvijeće.

Sadnice i 200 litara komposta DOMKO za ovogodišnju sadnju osigurao je Komunalac. Ovo edukativno druženje podržala je svojim dolaskom predsjednica Uprave Komunalca Nataša Tetec zajedno sa svojim članovima Uprave, Dubravkom Horvat i Goranom Međurečanom te pročelnicom Upravnog odjela za društvene djelatnosti Grada Koprivnice, Anom Mlinarić.

U daljnjem tijeku druženja, djeca su se okušala u pecanju ribe na plovak te u raznim društvenim i zabavnim igrama, a sa sobom su ponijeli i dvije ukrasne posude sa novim cvijećem koje će krasiti njihov okoliš i biti uspomena na današnje druženje i boravak u prirodi.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

otkrivene čestice metala

Lidl iz prodaje povlači popularni prehrambeni proizvod. Kupcima će novac biti vraćen i bez računa

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati