Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Konferencija Pannonian Cemetery Days održana u Koprivnici

Dvodnevna konferencija Pannonian Cemetery Days u organizaciji časopisa Komunal održana je u četvrtak i petak u Koprivnici. Domaćin susreta stručnjaka iz područja upravljanja grobljem bio je Komunalac Koprivnica, a tijekom dva dana gosti su imali prilike upoznati se s grobljanskom infrastrukturom Koprivnice. U četvrtak je održana edukativna šetnja Gradskom grobljem Pri Sv. Duhu te Židovskim i Pravoslavnim grobljem pod stručnim vodstvom prof.dr.sc. Hrvoja Petrića, istaknutog koprivničkog povjesničara koji je okupljenima predstavio najznačajnije kulturno-povijesne značajke groblja.

U petak je u Domu mladih održan službeni dio konferencije na kojem su sudjelovali brojni stručnjaci na panel raspravama podijeljenima u tri tematske cjeline: ‘Mogućnosti financiranja grobljanske infrastrukture iz EU fondova’, ‘Kulturna baština i identitetska obilježja’ te ‘Digitalizacija i održavanje groblja’. U ime uprave Komunalca okupljene je pozdravila predsjednica Nataša Tetec. U prvom panelu sudjelovala je dr.sc. Robertina Zdjelar, direktorica Sektora financije, računovodstvo, kontroling i EU projekti, dok su prezentacije održale Tanja Vukušić, direktorica Sektora zelenih površina, groblja i tržnica te Nataša Njegovec, inženjerka hortikulture koja je u Komunalcu, između ostalog, zadužena i za hortikultutalno uređenje groblja.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati