Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Konstituirano novih šest mjesnih odbora, stigla i odluka za “izjednačeni” Banovec

U prostorima Grada jučer je održana nova konstituirajuća sjednica za šest mjesnih odbora, nakon završenih kvartovskih izbora. Sve je manje-više bilo jasno, osim Banovca u kojem su i SDP-ova i HDZ-ova lista dobili isti broj glasova. Čini se da je došlo do dogovora, a prvi dio mandata na čelu će biti predsjednik iz redova SDP-a.

Izborom predsjednika Vijeća mjesnih odbora konstituirana su Vijeća Mjesnih odbora Miklinovec, Vinica, Herešin, Banovec, Brežanec i Kunovec Breg, a javnim glasovanjem izabrani su slijedeći predsjednici i potpredsjednici… Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Miklinovec izabran je Tomislav Jakopanec, a za potpredsjednika Tomislav Lončarić kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Hrvatske socijalno-liberalne stranke,

Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Vinica izabrana je Vlatka Međimorec, a za potpredsjednika Tomislav Jembrek kandidati sa zajedničke liste Hrvatske demokratske zajednice i Mreže nezavisnih lista – Mreža. Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Herešin izabran je Renato Lončarić, a za potpredsjednika Branko Čmelješević kandidati sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Hrvatske socijalno-liberalne stranke.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Banovec izabran je Božidar Bačić, kandidat sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Hrvatske socijalno-liberalne stranke, a za potpredsjednika Filip Valent kandidat sa zajedničke liste Hrvatske demokratske zajednice i Mreže nezavisnih lista – Mreža.

Za predsjednika Vijeća mjesnog odbora Brežanec izabran je Milen Marinović, kandidat sa liste Hrvatske narodne stranke – Liberalni domokrati, a za potpredsjednika Driton Prekazi, kandidat sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Hrvatske socijalno-liberalne stranke. Za predsjednicu Vijeća mjesnog odbora Kunovec Breg izabrana je Vesna Jantolek, a za potpredsjednicu Irena Medved, kandidatkinje sa zajedničke liste Socijaldemokratske partije Hrvatske, Hrvatske seljačke stranke, Hrvatske stranke umirovljenika i Hrvatske socijalno-liberalne stranke.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Održan je mimohod, polaganje vijenca i svečana akademija

FOTO Obilježena 32. obljetnica preuzimanja vojarne i Dan koprivničkih branitelja

PROVJERITE DA LI STE MEĐU DOBITNICIMA!

Održano treće kvartalno izvlačenje velike nagradne igre Robin trgovina

promjene na klupi pred važnu utakmicu

Legendarni Dodik uoči Osijeka priključen prvoj momčadi, cilj mu je ‘probuditi’ napadače

Župan Darko Koren sa suradnicima obišao je novu poslovnu jedinicu ljekarne

Umjesto pod Domom zdravlja, od sada dio Ljekarni Koprivnica

PORED CIJENE POJAVIO SE I PROBLEM PRIJEVOZA

FOTO Podravska tvrtka nabavila 56 vagona za transport 50 tisuća tona žitarica

OZLIJEĐEN JE

FOTO Vozač se autom zabio u policajca na motociklu

Upišite pojam koji želite pretraživati