Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
nastupile na 27. državnom prvenstvu u Krapini

Koprivnica ima zlatne djevojke, mažoretkinje ponovo rasturile u nastupu s pomponima

Mažoretkinje grada Koprivnice ovog su vikenda nastupile na 27. državnom prvenstvu u Krapini odakle su se vratile okičene brojnim medaljama, umorne, ali zadovoljne i željne novih avantura. Boje Koprivnice u Krapini je branilo 30-tak djevojaka, odnosno ekipe mini mažoretkinja, kadetkinje i juniorke, dok su seniorke ovaj put izostale s natjecanja zbog studentskih obaveza.

Koje su sve uspjehe ostvarili pojasnila je ponosna i zadovoljna Snježana Sremec, voditeljica Mažoretkinja Grada Koprivnice za RKC.

– Osvojile smo zlatnu medalju u skupini pompona gdje smo unazad par godina uvijek na prvom mjestu, držimo tradiciju pobjede i Koprivnica opet ima zlatne djevojke. U mažoret plesu naše su kadetkinje osvojile srebro, a naše najmlađe djevojčice osvojile su visoka peta mjesta. S obzirom na to da je naš prosjek godina 7,9, a natjecale su se s djevojčicama od 12 godina to je za mene uspjeh kao da su osvojile zlato. Imamo i jednu djevojčicu koja je u solo nastupu s rekvizitima osvojila broncu i osvojila nastup na europskom prvenstvo – kazala je Sremec zadovoljna načinom na koji su njene djevojke obranile boje grada na ovom snažnom, jakom i uspješnom državnom prvenstvu na kojem je nastupalo 897 natjecateljica.

– Zahvaljujem svima koji su nam pomogli da odemo tamo, posebno našoj teti Vidi, krojačici koja nam je velika pomoć sa svojim čarobnim rukama u izradi atraktivnih kostima. Vratili smo se umorni i čekamo nova uzbuđenja – poručila je Snježana.

FOTO privatna arhiva

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

DAN ŠKOLE

FOTO Kloštranski školarci razveselili roditelje

nakon rekordnih godina, vemo tradeu pali prihodi i dobit

Blagus: Cijela branša imala je pad prihoda, a radna mjesta su sigurna

[BITKA ZA KOKOŠI] Spor između udruge i saveza oko priznanja zahtjeva za izvornost pasmine ne prestaje unatoč odbačenim kaznenim prijavama

Milan Mišir: “Poginut ću ako treba, ali ću kukmicu vratiti u Križevce”

Uskoro ih neće biti, pa nek' o njima barem ostane sjećanje na internetu

VIDEO Koprivnički profesor geografije biciklom obišao 37 sela u kojima živi manje od 50 ljudi

SVEČANOST

FOTO Đurđevački osnovci proslavili Dan škole

MISLI NA ZDRAVLJE

Ovo je najmoćniji prirodni antibiotik: Za pripremu su vam potrebna samo dva sastojka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati