Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnica: “Kanal više nije protočan i kišnica završava na našim imanjima”

U dijelu Krešimirove ulice u koprivničkom prigradskom naselju Starigrad odvodnja oborinskih voda stanovnicima stvara probleme. Odvodni kanal uz kuće rekonstruiran je prilikom izgradnje zgrade dječjeg vrtića i otad su krenuli problemi.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Kanal više nije protočan i postoji mjesto na kojem se kišnica zaustavlja pa oborinske vode završavaju i na mom imanju. Ispočetka mi je nakon svake kiše plivao podrum, a sad se oborinske vode slijevaju u vodovodni šaht. I kišnica koja ostaje u kanalu stvara mi probleme – žali se Tomislav Markešić.

Već dvije godine, dodaje on, upozorava gradsku upravu na problem odvodnje.

– Svaki put mi obećavaju da će se problem riješiti, ali u dvije godine nije učinjeno ništa. Njima se očito nakon svake moje pritužbe čini da je problem od jučer, a ne da traje dvije godine – kaže Tomislav Markešić.

Sad su počela kišna razdoblja pa Tomislav svako malo na svom imanju ima poplave. Dodatna rekonstrukcija kanala, ističe on, nije prevelika i neizvediva investicija pa je ogorčen na gradsku upravu.

– Bio sam strpljiv dvije godine, ali mi je već dosadilo stalno se obraćati gradskoj upravi i slušati njihova prazna obećanja. Zato i javno ukazujem na problem odvodnje u našoj ulici s nadom da će se na taj način konačno riješiti. Baš me zanima koliko bi vremena trebalo da se problem riješi da kišnica kojim slučajem završava na imanjima djelatnika i dužnosnika gradske uprave. Sigurno bi se reagiralo u roku odmah – zaključio je Tomislav Markešić.

Tomislav Golubić, gradski pročelnik gradskog Odjela za izgradnju grada, upravljanje nekretninama i komunalno gospodarstvo kaže kako su upoznati s problemom odvodnje oborinskih voda u dijelu Krešimirove ulice u Starigradu.

– Izdali smo nalog tvrtki Koming i uskoro će biti obavljeni potrebni radovi kako bi se problem riješio – kratko je dodao Tomislav Golubić.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Još jedna prometna nesreća

UPRAVO: Dvije osobe ozlijeđene u slijetanju automobila s Podravske magistrale

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

Podravski na mjestu događaja

VIDEO: U naletu na jelena slupana čak tri vozila!

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

NAKON KOPRIVNICE OVAJ HARD DISKONTER DOLAZI U JOŠ JEDAN GRAD

Poznati trgovački lanac otvara i drugi prodajni centar u Podravini!

Još jedna prijevara!

Hrvatska pošta ima vrlo važnu obavijest za sve građane!

Upišite pojam koji želite pretraživati