Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnica: Zaposlenik prevario firmu u kojoj radi za 2,2 milijuna kuna!

Koprivnička policija upravo je privela kraju kriminalističko istraživanje nad osumnjičenim 39-godišnjakom s područja Osječko-baranjske županije, zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje službene ili poslovne isprave.

-Sumnja se da je kao djelatnik trgovačkog društva s području Koprivničko-križevačke županije 2018. godine s ciljem stjecanja protupravne imovinske koristi za drugo trgovačko društvo s područja Virovitičko-podravske županije, na štetu trgovačkog društva kojeg je zaposlenik, a o čijim interesima je bio dužan brinuti, ovjeravao neistinito zaprimanje nekoliko tisuća tona određene robe – navode u policiji i dodaju kako je na temelju navedenog, oštećeno trgovačko društvo izvršilo je plaćanje neistinito zaprimljene robe trećem trgovačkom društvu, a koje trgovačko društvo je neisporučenu robu platilo trgovačkom društvu s područja Virovitičko-podravske županije te je na taj način osumnjičeni oštetio trgovačko društvo čiji je zaposlenik za 2,2 milijuna kuna, ostvarivši trgovačkom društvu s područja Virovitičko-podravske županije protupravnu imovinsku korist u istom iznosu.

Također, osumnjičeni je u vezi neistinitog primitka spomenute robe izradio neistinitu dokumentaciju koju je svojim potpisom ovjerio kao istinitu i dostavio na knjiženje u oštećeno trgovačko društvo.

-Zbog sumnje u počinjenje kaznenih djela zlouporabe povjerenja u gospodarskom poslovanju i krivotvorenje službene ili poslovne isprave protiv osumnjičenika je podnijeto posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu – doznajemo u policiji.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ĐURĐEVAČKI LIMITATOR

Kaj bi se čovek dal da se v tem Šemovcu bar jemput potrefi zeleno

Pred više od tisuću članova i simpatizera obilježena 34. obljetnica osnutka HDZ-a u Varaždinskoj županiji

Plenković: Franjo Tuđman stvorio je najvažniju, najveću, najutjecajniju i najodgovorniju političku stranku u političkoj povijesti Hrvatske

VELIKA PROMJENA ZA MNOGE

HZMO ima važnu obavijest za brojne građane

SVI ĆE DOBITI POVRAT NOVCA

Plodine mole sve kupce ovog prehrambenog proizvoda da ga prestanu konzumirati: “Vratite ga u najbliži prodajni centar”

vatra je u cijelosti progutala krovište

Crveni križ dostavio pomoć obitelji iz Legrada čija je kuća zamalo izgorjela u požaru

podravski indijac kupuje hrvatsko

VIDEO Babu radi u tvornici, a hranu kupuje na đurđevačkoj tržnici

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati