Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničanac došao po svoj novac, vikao joj da je “cig***ica” pa ju premlatio letvom

Jednom mladiću iz mjesta kod Koprivnice prijeti čak do osam godina zatvora dokaže li mu se na sudu da je kriv za kazneno djelo protupravne naplate duga – točnije, pretukao je nemoćnu majku troje djece u njenom domu i to zbog duga od samo 350 kuna!?

Protiv mladića je podignuta optužnica zbog nezakonite naplate duga, ali i činjenice da je ušao u njihov dom bez dopuštenja. Ova se drama dogodila početkom kolovoza ove godine u Subotici Podravskoj.

– Došao je u dvorište T.H. i D.O., u cilju naplate pozajmljenog iznosa od 350 kuna i od žene tražio povrat novca. Vrijeđao ju je da je ciganka i da smrdi, a kada je ona rekla kako nema novac, šakama ju je udarao po glavi i tijelu, da bi potom u dvorištu pronašao letvu dužine 150 centimetara i njome je opet udario tako da je pala na tlo – naveli su u Odvjetništvu i dodali da nije stao na tome:

– Bez dopuštenja vlasnika samoinicijativno je kroz otvorena vrata ušao u njihovu obiteljsku kuću, iz novčanika pronađenog u prostoriji dnevnog boravka uzeo je osobnu iskaznicu supruga, karticu tekućeg računa na ime njegove supruge i sav novac u iznosu od 60 kuna te izašao iz kuće.

Pretučena vlasnica, inače majka troje maloljetne djece koja su bila kod kuće, navela je kako mu je rekla da nema novac. Okrivljeni je pak kazao:

– Digla je sjekiru na mene, htjela me napasti pa sam tu sjekiru uzeo i bacio je u susjedovo dvorište. Međusobno smo se vrijeđali, a ja sam vikao da mi vrati novac. Udario sam je šakom zato što je ona mene ritala po nogama, a što se tiče letve, najprije je ona mene napala, ja sam joj uzeo i onda joj uzvratio udarivši je letvom po leđima – ispričao je optuženi mladić.  

Za kartice i osobne iskaznice priznao je da ih je uzeo, ali tvrdi da nije uzeo 60 kuna iz novčanika. Naveo je da je to njegov novac, a da je novčanik bio prazan. Također, rekao je kako nije prijetio toj ženi.

– Znam ga iz viđenja, išli smo zajedno u osnovnu školu. Jednom prilikom u gradskom parku ponudio nam je posuditi novac, 350 kuna. Dogovorili smo se da ćemo mu vratiti do 20. kolovoza, međutim, stalno nas je nazivao i tražio da mu novac vratimo 5. kolovoza – pričala je pretučena žena.

Dodaje kako je s djecom bila u Subotici Podravskoj u kući koju su si sređivali za stanovanje jer je suprug u međuvremenu otišao kod njene tete.

-U dvorište je došao on, odmah počeo tražiti da mu vratim novac. Dvaput me pljusnuo po licu, a tada me krenuo braniti najstariji sin. Uhvatio me za kosu, bacio na zemlju te držao za kosu, a drugom me šakom udarao po glavi. Branila sam se i ritala ga nogama, a kad sam se podigla, uzeo je neku letvu i udario me po leđima – ispričala je žena i navela kako su joj djeca vrištala i molila ga da je pusti te da je on potom ušao u kuću i uzeo kartice i novac.

– I da, on me cijelo vrijeme vrijeđao, govorio da sam ku**etina, luda, glupa, da smrdim i da sam ciganica – dodala je na kraju.

FOTO Ilustracija

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaj ubojstva

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

podravski na mjestu događaja

FOTO Težak sudar dvaju vozila, jedna osoba ozlijeđena

PRIJEVARA U TIJEKU?

Sumnjiva tvrtka građanima nudi štednju za mirovinu, budite na oprezu

kup spektakl u gradu podno kalnika

FOTO Kakva ludnica! Križevčani na Mladenov pogon izbacili Šibenčane i Carevića za najveći uspjeh u povijesti kluba

Upišite pojam koji želite pretraživati