Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničanci na susretu gradova i općina prijatelja djece

Pod motom Kultura je HURA u Rijeci je 7. listopada održan 14. susret gradova i općina prijatelja djece koji je okupio stotinjak djece i odraslih iz cijele Hrvatske. Među njima bila je i delegacija grada Koprivnice u kojoj su bili predsjednica Društva naša djeca Jadranka Lakuš, voditeljica Dječjeg gradskog vijeća Vesnica Mlinarić, te dječji vijećnici Klara Premec i Marin Sabol.

-Sve teme ovog tradicionalnog okupljanja u Dječjem tjednu bile su posvećene poticanju kulturnog stvaralaštva djece. Posebno je dojmljiv bio posjet Dječjoj kući, multifunkcionalnom prostoru za djecu i mlade, uređenom u bivšoj tvornici te prisustvovanje panel raspravi o realizaciji tog projekta.
Dječje gradske vijećnike oduševile su kreativne radionice i mogućnost druženja s vršnjacima iz cijele zemlje – rekli su u DND-u.

Tekst i foto: Društvo naša djeca

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI