Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Kaj velite na nastup?

Koprivničanka Deniss “zapalila” podij Plesa sa zvijezdama!

Koprivničanka Deniss Grgić jučer je sa svojim plesnim partnerom Jakovom u novoj sezoni Plesa sa zvijezdama osvojila 21 bod. Plesali su tango, a iskoristili su vatru kako bi doprinijeli atmosferi svoje zavodljive plesne točke što je ugodno iznenadilo žiri. Kako su izjavili, izvedba je bila zanimljiva uz minimalan broj grešaka.

– Mogu reći da je bilo vatreno u scenografiji, a na podiju je toga malo nedostajalo, rekla je Larisa Lipovac Navojec. Plesni kritičar i član žirija Marko Ciboci naveo je kako bi bilo dobro da par poradi na tonusu, ali da se sve stigne popraviti u sljedećih 12 epizoda. – Odmah bih ti rekao da poradiš na fokusu i onda uz tehniku još ćeš poletjeti i zapaliti, komentirao je Igor Barberić, dok je Franka istaknula kako je Deniss imala hrabar nastup s vatrom, ali kako bi njen ples mogao biti senzualniji i čvršći. Obožavatelji nisu sakrili svoje zadovoljstvo na društvenim mrežama pa su se tako pronašli komentari poput “Najljepši par!” i “Najzanimljiviji!”

Hrvatska Megan Fox, kako su je prozvali u medijima, dolazi iz Koprivnice, a magistrirala je na Akademiji likovnih umjetnosti u Zagrebu te se po prvi put natječe na Plesu sa zvijezdama zajedno sa svojim 19-godišnjim plesnim partnerom Jakovom.

FOTO: Facebook

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI