Koprivnička norijada opet na Bašči: Za glazbu zadužen DJ, stiže veliki šator

Kako doznajemo u Gradu Koprivnici, gradonačelnik Mišel Jakšić održao je sastanak s predstavnicima maturanata koji polaze srednje škole na području grada Koprivnice, a sastanku su nazočili i ravnatelji škola te predstavnici Policijske postaje Koprivnica. Glavna tema bila je ovogodišnja norijada.

-Čestitam vam što ste došli do kraja svog srednjoškolskog obrazovanja. Želim vam da uspješno položite maturu te upišete željene fakultete, a onima koji će krenuti tražiti posao želim da se što prije zaposle – kazao je gradonačelnik Mišel Jakšić te započeo raspravu vezano uz organizaciju norijade.

Maturanti su iznijeli svoje prijedloge, a na kraju je dogovoreno da će zadnji dan nastave za maturante, 25. svibnja biti organizirana proslava pod šatorom na Bašći u Koprivnici. Također, dogovoreno je da će muziku puštati DJ. Maturantima su se obratili i predstavnici policije.

Poručili su im da će cijelo vrijeme biti uz njih, paziti da im se nešto ne dogodi te su istaknuli kako je važno da u njima vide sigurnost i da im se obrate u slučaju eventualnih problema.

FOTO Grad Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI