Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
USPJEŠNI MLADI SPORTSAŠI

Koprivničke tenisačice i tenisači prvaci regije Sjever

Momčadsko prvenstvo regije Sjever za djecu do 8, 9 i 10 godina, održne je ovog vikenda na ternima teniskog kluba Varaždin. Tenisačice i tenisački TK   Koprivnica natjecali se u sve tri konkurencije. Na prvenstvu do 10 godina nastupila je jedna ekipa dok su na turniru do 8 i 9 godina nastupile po dvije ekipe.

  Momčad do 10 godina u konkurenciji deset ekipa zauzela je 4. mjesto. Za ekipu TK Koprivnica nastupili su: Vito Treščec, Barbara Belčić, Fran Bodalec, Hana Škvorc i Ana Dautanec.

 Na turniru do 9 godina TK Koprivnica imala je dvije momčadi u konkureciji od 17 ekipa. Tako su nastupili Mark Dombaj ,Hana Škvorc, Ana Dautanec i Tesa Markić , dok su za TK Koprivnica 2 igrali: Ivan Gregurina Ivan, Lucija Sitar, Ivan Lokotar i Ante Dautanec. Druga momčad igrala je pretkolo, u kojem je nažalost tijesno poražena, dok je prva momčad koja je osvojila odlično 3. mjesto.

   Na turniru do 8 godina natjecalo se 16 ekipa od kojih su dvije ekipe bile TK Koprivnica. Za TK Koprivnica 1 nastupili su : Ivan Gregurina Ivan, Tesa Markić i Ivan Lokotar Ivan, dok su za TK Koprivnica 2 igrali: Ante Dautanec, Lucija Sitar i Bartol Salajpal. Nakon odličnih predstava obje momčadi su došle do finala, u kojem je uspješnija bila TK Koprivnica 1, i tako obranila prošlogodišnji naslov prvaka regije Sjever.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

ronilački klub šoderica

Koluder uzeo četiri medalje i postavio dva državna rekorda na Svjetskom kupu

KOPRIVNIČKI ATLETIČAR

Gašpar Biršić prvi na Malom rudaru u Ivancu

kapitalni primjerak

Hrvoje lovio amura, a zagrizla je ogromna štuka!

Državne igre za osobe s invaliditetom

Županijski predstavnici odlični u visećoj kuglani

polarni uvjeti na stadionu

FOTO Dinamo na japanski pogon uzeo sve u Koprivnici, Slaven opet nemoćan

posljednja domaća utakmica

FOTO Legendi Franji Kolaru uručena zahvalnica, evo tko je došao na dvoboj Slavena i Dinama

Upišite pojam koji želite pretraživati