Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnički badmintonaši odlični u Čakovcu

Proteklog vikenda u Čakovcu odigrano je posljednje, 4. kolo HK u badmintonu. Natjecalo se 74 igrača i igračica iz cijele Hrvatske (BK Bjelovar, BK Dubrovnik, BK Flex, BK Maksimir, BK Međimurje, BK Novska, BK Orka, BK Tigar, BK Varaždin, BK Velika Gorica, BK Zagreb-Medvedgrad i BK Koprivnica).

U subotu se igrala konkurencija U11 i U15. Za BK Koprivnicu igrali su: Lara Tomjek, Filip Vedriš, Lovro Matovina i Filip Kos. Lara je igrala U11 i pobijedila u singlu, osvojila je zlatnu medalju.

U istoj konkurenciji, ali u muškim parovima zaigrao je Filip Vedriš s Filipom Imenjakom iz BK Maksimira i osvojili su drugo mjesto, dok je Filip Vedriš u singlu bio četvrti. Lovro i Filip Kos igrali su U15. Filip je osvojio 6. mjesto u singlu, a Lovro je u singlu uzeo zlato. U istoj dobnoj skupini, ali u mixu s Leom Burazor iz BK Dubrovnika također je uzeo zlato.

Sljedećeg dana natjecale su se generacije U13 i U17. Za BK Koprivnica igrali su Lara Tomjek i Lovro Matovina. Lara je igrala u starijoj dobnoj  skupini U13 i zauzela 9 mjesto. Lovro je igrao U13  i singl i mix. U singlu je bio treći, kao i u mixu s istom partnericom od dan ranije. Nakon takvog vikenda BK Koprivnica je bogatija za 6 medalja.

FOTO: BK Koprivnica

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI