Koprivnički reklamni studio slavi dva desetljeća: Obitelj je početak i kraj svega

Reklamni studio ROBI, regionalni lider u izradi i montaži svih vrsta tiskanih i vizualnih reklamnih materijala, ovih dana slavi 20 godina uspješnog rada.

Ovaj koprivnički obrt obitelji Šoštarić otisnuo se na izazovno i zahtjevno tržište 2002. godine, a u međuvremenu je izrastao u prepoznatljivog i pouzdanog partnera u izradi reklama u privatnom i javnom sektoru.


Vlasnik reklamnog studija Robert Šoštarić izuzetno je ponosan na prva dva desetljeća svog obrta, u kojem ima veliku potporu svoje supruge Ines i sinova Filip (17) te Bruno (11).

– Poslovni uspjesi dođu i prođu, a obitelj je početak i kraj svega – kaže na početku Robert, vlasnik reklamnog studija ROBI.

Robert Šoštarić dobro je poznat koprivničkoj javnosti ne samo po uspješnom obrtu, nego i svojim počecima. A upravo zahvaljujući njegovu prvom poslu i hobiju stigla je ideja za otvaranjem reklamnog studija ROBI, nastala još u osnovnoškolskim danima, a to je bila fotografija. Naravno, od velike su pomoći bili i roditelji koji su me podržavali, a vlasnici su poznate Elma trgovine, te su me oni uputili u „čari“ privatnog poslovanja – ističe Robert Šoštarić.

Reklamni studio ROBI u svojih 20 godina postao je obrt koji je dobro poznat u Koprivničko-križevačkoj županiji, pa i šire.

– Principi na kojima se temelji naš rad su profesionalan i direktan odnos sa klijentima uz pružanje brze i kvalitetne usluge – ističe vlasnik, a lista klijenata stvarno je dugačka i ne bi bilo dovoljno mjesta za nabrojiti ih, no poznato je kako su među njima i naše domaće tvrtke poput Podravke, Carlsberga, Coca cole, Logistike Šurić, Robin trgovine, Dergez pekara i još mnogih drugih…

– Bitno je istaknuti da smo mlada i dinamična ekipa, spremni smo brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke i odgovoriti na sve nove izazove, a živimo u izazovnom i zahtjevnom vremenu – navodi Robert i dodaje kako nude usluge tiska široke primjene, a sve u želji da pruže rješenje za svaku vašu zamisao ili ideju.

Bez profesionalnog tima nema ni uspjeha, a u ROBI-ju ističu kako tako pristupaju svakom zadatku, te nastoje da svaki zahtjev i potrebu realiziraju na apsolutno zadovoljstvo klijenata.

– Zadovoljstvo klijenata našom uslugom zalog je i za našu bolju budućnost te motiv da svakoga dana dajemo samo najbolje od sebe. U svakom trenutku trudimo se pružiti kvalitetnu uslugu.  Pratimo nove tehnologije i trendove na sajmovima u području reklama kako bismo bili spremni na sve izazove koji su pred nama. Nudimo kvalitetna rješenja te brzu isporuku svojih usluga. S vama smo od razvoja početne ideje i vaše želje za reklamom, izlazimo na izmjeru površina koje je potrebno oslikati, zatim radimo dizajn i montažu svih promotivnih materijala za vas. Volimo ono što radimo i nastojimo svakog dana biti barem malo bolji u tome! Eto, 20 godina marljivog i predanog rada te mnogi zadovoljni klijenti dokaz su da smo na pravom putu – zahvalan je Robert Šoštarić.

Zatreba li Vam usluga reklamnog studija, dobro je znati kako oni izrađuju i montiraju sve vrste reklama i nude vam: digitalni XXL tisak, oslikavanje vozila, oslikavanje izloga, izradu svjetlećih reklama, totema, izradau vizitki, štambilja, tisak na majice, izrada bannera…

FOTO Nikola Wolf

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI