Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivnički reklamni studio slavi dva desetljeća: Obitelj je početak i kraj svega

Reklamni studio ROBI, regionalni lider u izradi i montaži svih vrsta tiskanih i vizualnih reklamnih materijala, ovih dana slavi 20 godina uspješnog rada.

Ovaj koprivnički obrt obitelji Šoštarić otisnuo se na izazovno i zahtjevno tržište 2002. godine, a u međuvremenu je izrastao u prepoznatljivog i pouzdanog partnera u izradi reklama u privatnom i javnom sektoru.


Vlasnik reklamnog studija Robert Šoštarić izuzetno je ponosan na prva dva desetljeća svog obrta, u kojem ima veliku potporu svoje supruge Ines i sinova Filip (17) te Bruno (11).

– Poslovni uspjesi dođu i prođu, a obitelj je početak i kraj svega – kaže na početku Robert, vlasnik reklamnog studija ROBI.

Robert Šoštarić dobro je poznat koprivničkoj javnosti ne samo po uspješnom obrtu, nego i svojim počecima. A upravo zahvaljujući njegovu prvom poslu i hobiju stigla je ideja za otvaranjem reklamnog studija ROBI, nastala još u osnovnoškolskim danima, a to je bila fotografija. Naravno, od velike su pomoći bili i roditelji koji su me podržavali, a vlasnici su poznate Elma trgovine, te su me oni uputili u „čari“ privatnog poslovanja – ističe Robert Šoštarić.

Reklamni studio ROBI u svojih 20 godina postao je obrt koji je dobro poznat u Koprivničko-križevačkoj županiji, pa i šire.

– Principi na kojima se temelji naš rad su profesionalan i direktan odnos sa klijentima uz pružanje brze i kvalitetne usluge – ističe vlasnik, a lista klijenata stvarno je dugačka i ne bi bilo dovoljno mjesta za nabrojiti ih, no poznato je kako su među njima i naše domaće tvrtke poput Podravke, Carlsberga, Coca cole, Logistike Šurić, Robin trgovine, Dergez pekara i još mnogih drugih…

– Bitno je istaknuti da smo mlada i dinamična ekipa, spremni smo brzo i kvalitetno riješiti i najkompleksnije zadatke i odgovoriti na sve nove izazove, a živimo u izazovnom i zahtjevnom vremenu – navodi Robert i dodaje kako nude usluge tiska široke primjene, a sve u želji da pruže rješenje za svaku vašu zamisao ili ideju.

Bez profesionalnog tima nema ni uspjeha, a u ROBI-ju ističu kako tako pristupaju svakom zadatku, te nastoje da svaki zahtjev i potrebu realiziraju na apsolutno zadovoljstvo klijenata.

– Zadovoljstvo klijenata našom uslugom zalog je i za našu bolju budućnost te motiv da svakoga dana dajemo samo najbolje od sebe. U svakom trenutku trudimo se pružiti kvalitetnu uslugu.  Pratimo nove tehnologije i trendove na sajmovima u području reklama kako bismo bili spremni na sve izazove koji su pred nama. Nudimo kvalitetna rješenja te brzu isporuku svojih usluga. S vama smo od razvoja početne ideje i vaše želje za reklamom, izlazimo na izmjeru površina koje je potrebno oslikati, zatim radimo dizajn i montažu svih promotivnih materijala za vas. Volimo ono što radimo i nastojimo svakog dana biti barem malo bolji u tome! Eto, 20 godina marljivog i predanog rada te mnogi zadovoljni klijenti dokaz su da smo na pravom putu – zahvalan je Robert Šoštarić.

Zatreba li Vam usluga reklamnog studija, dobro je znati kako oni izrađuju i montiraju sve vrste reklama i nude vam: digitalni XXL tisak, oslikavanje vozila, oslikavanje izloga, izradu svjetlećih reklama, totema, izradau vizitki, štambilja, tisak na majice, izrada bannera…

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce

Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura

Mališani iz Molvi istaknuli su se super rezultatima

FOTO Načelnik ugostio male olimpijce

ZBOG NADVOŽNJAKA I NEMARA RADNIKA IMAJU VELIKE PROBLEME

VIDEO Stanari ogorčeni: “Da se žaba popiša mi već plivamo, po dvorištima nam plutaju fekalije”


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati