Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koprivničkoj Šoderici zlatne medalje u svim disciplinama

Natjecateljice i natjecatelji Ronilačkog kluba Šoderica iz Koprivnice bili su iznimno uspješni na prvom kolu Kupa hrvatske u daljinskom plivanju perajama prošle nedjelje u Kostreni. Ronilački klub „Šoderica“ imao je svoje predstavnice i predstavnice koji su se borili u utrkama na 1000 i 3000 metara. Visoke ljetne temperature i zadovoljavajuća temperatura mora za ovo doba godine, doprinijela je dobrim rezultatima natjecatelja u svim kategorijama, koji su svoje treninge kroz cijelu godinu okrunili osvojenim medaljama.

U natjecanju kadetkinja na 1000 metara Isabella Victoria Švegović osvojila je treće mjesto, a Rea Vuk peto. Tin Treščec osvojio je prvo mjesto među kadetima na 1000 metara, a Petar Koluder je bio šesti u istoj utrci. Među mlađim kadetkinjama Dora Bradić osvojila je četvrto mjesto, a Ljupka Petrčević Lončarić je bila šesta. Među mlađim kadetima Petar Treščec je bio sedmi. Na 3000 metara Leo Brajdić osvojio je deveto mjesto među juniorima, mlađi junior Viktor Lovreković bio je treći, a kadet Tin Treščec na 3000 metara osvojio je prvo mjesto. Nakon dugo vremena, Ronilački klub Šoderica imao je i predstavnicu veteranki Antoniju Patrčević Lončarić koja je ostvarila izuzetan rezultat i osvojila zlatnu medalju u daljinskom plivanju perajama na 1000 metara.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

transfer bomba

Podravka potpisala veliko pojačanje, dolazi nesuđena hrvatska reprezentativka

SLAVEN ĆE TRI OD ČETIRI UTAKMICE IGRATI U KOPRIVNICI

Pakleni ožujak: Lokomotiva pa tri “teškaša”

ferdinandovčani se protive elitnoj ligi, no promjenama se moraju prilagoditi

Franjo Kovačev: To je za nas korak unazad, a za suce, bojim se, prevelik zalogaj…

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati