Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Koren posjetio Maticu umirovljenika u Koprivnici

Iz Županije su objavili kako je župan Darko Koren danas posjetio Udrugu Matice umirovljenika Koprivnica te se susreo s predsjednikom Slavkom Dedijem i članovima Udruge.

-Bez vaše pomoći uistinu ne bi mogli djelovati i skrbiti o preko 300 naših članova koji ovdje pronalaze svoje mjesto i osjećaju se kao kod kuće. Sve je više novih članova, nastojimo biti aktivni na svim poljima, organizirali smo i tribine, putovanja i sportske susrete kako bi i u ovoj trećoj dobi dali svoj doprinos zajednici koju smo stvarali – kazao je predsjednik Dedi.

Župan Koren je čestitao vodstvu udruge na uspješnom radu dodavši kako je napredak u radu vidljiv.

-Županija kroz brojne programe i subvencije provodi kvalitetnu socijalnu politiku te kontinuirano brine o umirovljenicima na našem području, a i naš je Županijski Savjet za umirovljenike izuzetno aktivan čime se doprinosi u stvaranju još boljih uvjeta za osobe u trećoj životnoj dobi. I dalje ćemo vam pomagati kako bi ovaj prostor bio mjesto pozitivnih misli i sadržaja te drugi dom. Želim vam svako dobro, puno zdravlja i sretnih trenutaka u godini koja je pred nama – poručio je župan.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI