Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
Presečan i društvo visoko pucaju

Kožarić otišao u konkurenta, Pitomača odmah uzvratila s dva pojačanja, plan je vrh Treće NL

Nogometaši Pitomače u premijernoj su sezoni u Trećoj NL Sjever s pravom dokazali da pripadaju tom društvu. Okončali su je na trećem mjestu, a plan je u novoj napasti sam vrh. Sukladno tome, trener Presečan pojačava redove i prva dvojica proteklih su dana stavili potpis na ugovor.

Jedan je dobro poznati svima, a njegovo ime je Sandi Kovač. Ranije je igrao za Pitomaču, a sad se vratio iz križevačkog Radnika, što znači da dolazi iz višeg ranga. Drugi je Benjamin Radinković, koji dolazi iz Našica. Igrao je ranije za Papuk, Vihor, Hrvatski dragovoljac i Slatinu, pokriva sve ofenzivne pozicije i bit će sigurno od koristi Presečanu.

S druge strane, plavi dres kluba više neće nositi 22-godišnji Fran Kožarić, koji, doznajemo, odlazi u Koprivnicu. Znači, igrat će istu ligu, ali u drugom dresu. Dolazaka, a možda i pokoji odlazak, još će biti, jer Pitomačani su vrlo jasni u svojim planovima, koji su vezani uz viši rang natjecanja, odnosno jedinstvenu Drugu NL.

Pričalo se čak da će protekle sezone igrati kvalifikacije za taj rang natjecanja, no u Pitomači su od te ideje odustali, jer žele viši rang izboriti kao vodeći ili, najmanje, drugoplasirani u ligi. Podršku sponzora imaju, klub je u rukama vrlo dobrog i talentiranog trenera i nema sumnje da će Pitomača i ove sezone biti u samom vrhu, unatoč tome što se liga širi na 16 klubova.

FOTO: IB Production

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obavijest trgovačkog lanca

Plodine u potpunosti povlače jedan prehrambeni proizvod iz prodaje: U njemu je otkrivena salmonela

veliki popusti za članove kluba

Na Dinamo i Hajduk za 20 eura. Slaven osjetno digao cijene ulaznica, no sve s jednim ciljem…

simbol izvrsnosti

Dodijeljeno 26 rektorovih nagrada za najuspješnije studente Sveučilišta Sjever


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati