Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
velika investicija

Kreće se u temeljitu obnovu cijele unutrašnjosti škole

Ovaj tekst je objavljen u tiskanom izdanju Podravskog lista

Osnovna škola Ludbreg na kraju školske godine postat će veliko radilište. Naime, u planu je potpuna obnova unutrašnjosti škole. Kako se radi o velikom zadnju, opseg i vrijednost radova predstavljaju veliku investiciju, a procijenjena je vrijednost oko 230 tisuća eura.

Odluku o pokretanju javnog natječaja za izvođača radova trebali bi sutra, u utorak, donijeti vijećnici Županijske skupštine, jer cijelu investiciju pokriva Varaždinska županija kao osnivač škole.

– Nadamo se pozitivnoj odluci skupštine jer je ova investicija itekako potrebna za našu školu. Kako je promijenjena vanjska stolarija, odrađen je i projekt popune zamjene električnih instalacija u školi, a sada je potrebno urediti i  unutrašnjost – naveo je Tihomir Horvat, ravnatelj OŠ Ludbreg, dodajući da uređenje najviše treba podovima i zidovima škole:

Nedavno je opremljena i informatička učionica

– Moram izraziti zadovoljstvo što je Županija odlučila uložiti u našu školu.  Tako se nadamo da će najesen učenici doći u obnovljenu školu, a radovi bi, ako sve prođe kako treba, počeli odmah nakon završetka nastave – dodao je Horvat te pohvalio suradnju sa Županijom i Gradom Ludbregom.

– Evo, Županija je nedavno financirala i opremanje suvremene informacijske učionice s računalima, 3d printerom i dodatnom opremom, tako da naši učenici mogu pohađati sat informatike u suvremenim učionica. Isto tako, s Gradom izvrsno surađujemo te Grad sufinancira razne programe koje provodimo u školi – zaključio je Horvat. Prema troškovniku, u planu izvedbe ovog projekta su pripremni radovi, soboslikarsko-ličilački radovi, podopolagački radovi te keramičarski radovi. Radovi na vodovodu i kanalizaciji uključuju demontažu sanitarija i dotrajalih vodovodnih instalacija te montažu novih.

FOTO: Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Obrađeno je 91,33 posto biračkih mjesta

IZBORI HDZ relativni pobjednik, u Sabor idu Jakšić, Sobota, Golubić, Lacković i Bilić. Vjerojatno i Đakić

Prvi službeni rezultati bit će poznati poslije 21 sat

IZLAZNA ANKETA HDZ-u 59 mandata, Rijekama pravde 43, DP-u 13, a Matiji Posavcu jedan

NEKIMA IZBORNA, NEKIMA SPORTSKA SRIJEDA

FOTO Cvetkovčani ‘na mišiće’ kroz močilski pakao, iznenađenje u Kalinovcu

Državno izborno povjerenstvo objavilo podatke o izlasnosti do 16:30 sati

IZBORI Više od 50 posto birača glasalo do 16:30 sati, u Koprivnici skoro 57, a u Đurđevcu 58!

ZAKAZAO SUSTAV MUP-a

Nestali s biračkih popisa: Plavu potvrdu do podneva zatražilo 60-ak Podravaca i Prigoraca

Provjerili smo kakva je izlaznost po općinama

IZBORI Najveća izlaznost u Velikom i Malom Bukovcu, najmanja u Rasinji i Kalniku


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati