Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Krenuo značajan projekt za podravsku općinu, cijena 3,3 milijuna kuna

Kako doznajemo, na području Općine Legrad, u katastarskoj općini Veliki Otok, službeno su otvoreni radovi na katastarskoj izmjeri vrijedni oko 3,3 milijuna kuna bez PDV-a. U Koprivničko-križevačkoj županiji navode kako Županija sudjeluje s 15 posto, odnosno gotovo pola milijuna kuna. Općina Legrad sudjeluje s 1,5 milijuna kuna, a Državna geodetska uprava 1,3 milijuna kuna.

Zamjenik glavnog ravnatelja Državne geodetske uprave Antonio Šustić zahvalio je Općini i Županiji na podršci i što su prepoznali dugogodišnji rad Državne geodetske uprave na provođenju katastarskih izmjera te je naglasio i odličnu suradnju s Općinskim sudom u Koprivnici.

-Cilj je provesti katastarske izmjere na području cijele Hrvatske kako bi se identificiralo stvarno stanje u prostoru, a sve na korist i zadovoljstvo građana koje je pozvao na suradnju u ovom projektu što se tiče usklađenja podataka – rekao je.

Zamjenik predsjednice Općinskog vijeća Općine Legrad Alen Dedi također je zahvalio svima na angažmanu u ovom projektu pojasnivši kako je plan da se do 2030. godine dovrši kompletna katastarska izmjera za Legrad, koja će uključivati četiri katastarske općine.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI