Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Križevački vinari predstavljali naša vina u Njemačkoj

Križevački vinari su zajedno s mađarskim predstavljali vina prigorskog kraja u Düsseldorfu na događanju ”ProWein goes city” u sklopu ProWein sajma. Predstavljanje je to u okviru projekta ”Cross-border-wine routes 2”, s ciljem povećanja prepoznatljivosti Kalničke vinske regije i Vinske regije Villány, Grad Križevci i mađarski partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft.

Grad Križevci je pozvao sve registrirane vinare s Vinske ceste Križevci-Kalnik-Orehovec da se uključe u inicijativu promocije i pozicioniranja križevačkih i kalničkih vina, a na predstavljanju u Düsseldorfu sudjelovali su Ivan Šafran ispred OPG Šafran, Boris Podolski ispred Zadruge Podolski te Olinka Gjigaš koja je predstavila OPG Denis Bužić, istovremeno u ulozi direktorice Turističke zajednice Grada Križevaca. Sudjelovanje hrvatskih i mađarskih vinara na ovom događanju sufinancirano je od strane Europske unije u sklopu projekta ”Cross-border-wine routes 2”.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Snimio čitatelj

FOTO U Golu je stigla prva roda!

OPET KOMADIĆI METALA

Lidl povlači popularni prehrambeni proizvod i vraća kupcima novac

KAMO U NEDJELJU?

Ladies night na Bazenima Cerine

TRAŽITE POSAO?

Možda je ovo idealna prilika za Vas!

savjeti koji će vam uskoro trebati

Ovaj kukac može napraviti ogromnu štetu u vrtu, ali postoji način kako ga se zauvijek riješiti

RADOVI U TIJEKU

Građani se idućih mjesec dana neće moći parkirati ispred dječjeg vrtića

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati