Križevački vinari predstavljali naša vina u Njemačkoj

Križevački vinari su zajedno s mađarskim predstavljali vina prigorskog kraja u Düsseldorfu na događanju ”ProWein goes city” u sklopu ProWein sajma. Predstavljanje je to u okviru projekta ”Cross-border-wine routes 2”, s ciljem povećanja prepoznatljivosti Kalničke vinske regije i Vinske regije Villány, Grad Križevci i mađarski partner Tenkes Borvidékfejlesztő Nonprofit Kft.

Grad Križevci je pozvao sve registrirane vinare s Vinske ceste Križevci-Kalnik-Orehovec da se uključe u inicijativu promocije i pozicioniranja križevačkih i kalničkih vina, a na predstavljanju u Düsseldorfu sudjelovali su Ivan Šafran ispred OPG Šafran, Boris Podolski ispred Zadruge Podolski te Olinka Gjigaš koja je predstavila OPG Denis Bužić, istovremeno u ulozi direktorice Turističke zajednice Grada Križevaca. Sudjelovanje hrvatskih i mađarskih vinara na ovom događanju sufinancirano je od strane Europske unije u sklopu projekta ”Cross-border-wine routes 2”.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI