Kulturna udruga Tomislav Franjić održala skupštinu

Članovi Kulturne udruge Tomislav Franjić Kalinovac prošlu su nedjelju, nakon svete mise u crkvi sv. Luke evanđelista koju su svirali i pjevali, održali godišnju skupštinu. Predsjednik Udruge Hrvoje Mlakar podnio je izvješće o radu i financijsko izvješće za 2021. godinu iz kojeg je vidljivo da su članovi Udruge, koji djeluju u dramskoj grupi odrasli, maloj dramskoj sceni, mješovitom pjevačkom zboru i tamburaškom orkestru imali ukupno 11 nastupa.

Donesen je plan rada i financijski plan za 2022. godinu te je usvojen financijski plan za 2023. godinu. Svake godine Udruga dodjeljuje zahvalnicu „Uvijek tu kad zatreba“ i ove godine ona je uručena Tereziji Velja. Skupštini je prisustvovalo 60-ak članova udruge kao i gosti: Darko Sobota, načelnik Općine Kalinovac, Mirjana Bazijanec, ravnateljica OŠ Ivana Lackovića Croate, Jasminka Miklić, predsjednica KUD-a Grgur Karlovčan i Marija Pavlović, predsjednica Udruge umirovljenika. Na samom završetku skupštine članovima su se obratili i gosti, a načelnik Općine Kalinovac Darko Sobota poželio je uspješan rad i dobru uzajamnu suradnju kod organiziranja kulturnih događaja u Kalinovcu.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI