Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Kuzmić i Hanžeković plasirali se na svjetsko prvenstvo

Na stazi Hreljin na rijeci Dobri kod Ogulina nedavno su održana posljednja dva kola Hrvatske Spin lige u ribolovu grabežljivaca s obale. Tamo je ribič ŠRK Šoderica Koprivnica Hrvoje Kuzmić završio na visokom drugom mjestu  s osvojenih 36,5 bodova.

Na šestom mjestu završio je Mirko Hanžeković iz istog kluba, a on je osvojio 47 bodova. Iz ŠRK-a Šoderica nastupio je još i Dominik Jaković, koji je u ukupnom plasmanu završio na 12. mjestu, a on je sakupio 85 bodova. Valja napomenuti kako je borba od trećeg do sedmog mjesta bila neizvjesna do samoga kraja, budući da je razlika u bodovima između natjecatelja bila jako mala.  Iako je rijeka Dobra bila dodatno poribljena potočnom pastrvom, ulov je bio manji od očekivanja. Iako je vrijeme bilo pretežno vruće, natjecateljima je bilo podnošljivo, budući da je dobar dio staze bio u hladovini šume uz rijeku Dobru. Glavni sudac natjecanja bio je vrhovni sudac HŠRS-a Dražen Stipetić.

Tim rezultatima Kuzmić i Hanžeković plasirali su se na svjetsko prvenstvo.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PODRAVSKI U SEEFELDU NA PRIPREMAMA SA SLAVENOM

FOTO Slavenaše u Austriji dočekalo 16 stupnjeva, pripremaju se podno skijaške skakaonice

Tradicionalni turnir u Peterancu

Najbolja u odbojci ekipa OPG Srpak, u nogometu na pijesku ŠRK Ivan Generalić – Sigetec

ŠKOLA NOGOMETA

Nakon četiri godine Sesvečani će imati pionirske selekcije


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati