Lagala mužu da je dijete njegovo, na kraju mu ljubavnik sve rekao

Nesvakidašnjim slučajem nametljivog ponašanja i prijetnje iz našeg kraja bavit će se uskoro pravosuđe. Na Općinskom je sudu podignuta optužnica protiv 32-godišnjeg muškarca koji je toliko izmaltretirao bivšu djevojku da ga je morala prijaviti policiji. Kako se navodi u optužnici nakon provedene istrage, prijavljeni je 32-godišnjak početkom svibnja djevojci s kojom je bio prije u intimnoj vezi s mobitela putem SMS-a, Whats appa i Messengera uzastopno je zvao i nazivao preko poziva i videopoziva na koje ona uglavnom nije odgovarala. No, unatoč tome, on ju je i dalje kontaktirao i poslao joj više od 100 poruka.

Ova je priča objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

Nije se mirio prekidom

U porukama i pozivima govorio joj je da ima novog j*****, da ima dečka po imenu A******, pitao ju je s kim priča i da ga ne sili na zlo. Osim toga, pozivao ju je da mu se vrati, da će biti “njegova ili ničija”, da će doći kod nje doma i njezinom mužu ispričati za njihovu ljubavnu vezu. U jednom ju je danu od 17.40 pa do 20.23 sata nazvao čak 130 puta što je kod nje, navodi se u optužnici, izazvalo tjeskobu i uznemirenost. Kada mu ništa od toga nije uspjelo, okrivljeni je 32-godišnjak ‘puknuo’. Oko 23.00 sata 5. svibnja obavio je posljednja dva poziva svojoj bivšoj nakon čega je ona prelomila, odlučila da to ne može više trpjeti i prijavila ga policiji. Nazvao ju je na mobitel potpuno bijesan i rekao “da će je strgati, da će uništiti svakoga tko joj priđe, da će biti njegova ili ničija, da joj je to odavno rekao, da će nestati u Savi”. Prijetnje je shvatila vrlo ozbiljno.

‘Podvalili’ dijete mužu

Okrivljeni muškarac ispitan kao osumnjičenik porekao je sve za što ga se tereti i državnom odvjetniku pružio vrlo intrigantan iskaz.

– U vezi smo od 2017. godine s tim da je ona u braku, a ja sam se 2020. godine oženio za drugu. Dok sam bio na odsluženju zatvorske kazne, ona je rodila, nisam ni znao da je trudna. Tek kasnije sam saznao da je dijete moje budući da je ona za oca prijavila svog supruga kojem je lagala da je dijete njegovo. Posvađali smo se 4. svibnja zato što je nazvala moju suprugu i rekla joj da se viđamo na što sam ja poludio i nazvao njezinog supruga i njemu rekao za njihovu vezu i zajedničko dijete. Točno je da sam je u tom razdoblju zvao, ali joj nisam prijetio kako je navela – rekao je tijekom ispitivanja okrivljeni muškarac.

Iskaz, koji gotovo sliči serijalu meksičkih sapunica, dala je i oštećena žena.

– U braku sam, imam troje djece i saznala sam kako me muž vara i htjela sam mu se osvetiti. Nedugo zatim upoznala sam (******) s kojim sam započela intimnu vezu, viđali smo se dva-tri puta godišnje i naša je veza trajala do početka ove godine. Dok sam se viđala s njim sam i zatrudnjela i rodila prije dvije godine. On je u međuvremenu završio u zatvoru i nakon što je izašao dijete nije htio prihvatiti, a ja to nisam ni tražila. Našu ljubavnu vezu nisam priznala suprugu, tako da, kada sam ostala trudna, rekla sam mu da je on otac. Nakon što sam rodila nastavila sam se viđati s (******) do početka ove godine, a nakon toga smo se povremeno čuli porukama – ispričala je djevojka tužiteljima i nastavila konkretno o problemima s bivšim dečkom koji su na kraju i rezultirali prijavom protiv njega. Nakon što je opisala i potvrdila sve navode optužnice, rekla je kako se bojala da joj bivši nešto od toga što joj je prijetio, stvarno i napravi.

Na kraju priznala suprugu

No, (******) joj je počeo i prijetiti da će doći k njoj doma i “njezinom mužu ispričati za njihovu ljubavnu vezu i da, ako mu se ne javi i ne blokira dečka, da će sve njezine slike koje ima poslati njezinom mužu” i objaviti javno. Naposljetku mu se javila 7. svibnja i rekla mu da prestane i da je više ne zove, no tada joj je rekao da mu se mora javiti na videopoziv da vidi gdje je i s kim je ili će sve ispričati njenom mužu. No, ona je prekinula poziv i više mu se nije javljala.

– Nakon toga je nazvao mog muža i djelomično mu ispričao detalje oko naše veze da bi mu zatim i slao slike i poruke vezane za to. Mužu sam zatim ispričala nastalu situaciju i potražila pomoć odvjetnika – kazala je državnom odvjetniku tijekom istrage oštećena žena. Dodala je kako sa svojim bivšim ljubavnikom više ne želi imati nikakav kontakt zato što joj je njegovo ponašanje izazvalo tjeskobu, uznemirenost i strah za vlastiti život. Njezin zlostavljač i uznemiravatelj od 18. svibnja nalazi se u istražnom zatvoru zbog opasnosti od ponavljanja kaznenog djela, ili dovršenja kaznenog djela kojima prijeti.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI