Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
KOPRIVNIČKA HRVAČICA

Lana Nogić otputovala na Svjetsko prvenstvo u dalekom Jordanu

Jedna od najboljih hrvačica HK Podravka, Lana Nogić, otputovala je na Svjetsko prvenstvo u hrvanju za juniore koje će se ove godine održati u Ammamu, glavnom gradu Jordana.

Svjetska smotra za najbolje hrvače i hrvačice prvotno se trebala održati u poljskoj Varšavi, ali kako neke države nisu uspjele dobiti potrebnu vizu za ulazak u Poljsku, natjecanje je prebačeno u Jordan.

Lana je uoči samog prvenstva nastupila na Prvenstvu Europe, odradila je dva mikrociklusa priprema, a posljednje dane priprema provela je na treninzima HK Podravka. Svoju prvu borbu u konkurenciji juniorki do 59 kilograma imati će u srijedu nakon ždrijeba i službenog vaganja.

Spomenimo kako je mlada koprivnička hrvačica u Jordan otputovala u društvo trenera Nenada Žugaja, proslavljenog hrvatskog hrvača te osvajača europske i svjetske bronce.

Foto: HK Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

razglednica iz seefelda u kojem se pripremaju slavenaši

FOTO Bajkovito olimpijsko mjesto ima duplo više kreveta nego mještana, najvišu ICE željezničku stanicu na svijetu i prirodu od koje zastaje dah

PODRAVAC NAPUSTILI VRBANČIĆ I DUBROVIN

U Virje se vratili se Arap i Šokec, došli Horvat i Busija, za novim pojačanjima se traga

U KOPRIVNICI 20 GODINA DJELUJE ODBOJKAŠKI KLUB KOJI DANAS BROJI 60-AK ČLANOVA

Kovačević: Veseli interes za sport, ali ne i loše stanje te nebriga o vanjskim terenima


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati