Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
SPORTSKI RIBOLOV

Lea Pavlović i Karlo Živko osvojili prva mjesta

Sportsko – ribolovni klub Drava iz Novog Virja bio je domaćin pojedinačnog županijskog Kupa u lovu ribe udicom na plovak za kadetkinje i kadete koji je održan na izletištu Čarda. U kategoriji kadetkinja prvo mjesto osvojila je Lea Pavlović, članica Drave iz Novog Virja s 2903 grama ulovljene ribe. Druga je bila Ema Pregiban, također članica novovirovske Drave s 1895 grama ulovljene ribe, dok je treće mjesto pripalo Eleni Benotić iz hlebinske Drave s 1676 grama ulovljene ribe. U kategoriji kadeta prvo mjesto osvojio je Karlo Živko, član Drave iz Novog Virja s 1887 grama ulovljene ribe. Drugo mjesto pripalo je Karlu Šadeku, također iz novovirovske Drave s 1534 grama ulovljene ribe, dok je treće mjesto zauzeo Teo Horvat iz Štuke Torčec s 1308 grama ulovljene ribe.

– Opet smo se pokazali kao pravi domaćini, a veseli nas što su naše mlade osvojile prva mjesta – kaže Franjo Maričnko, predsjednik Sportsko – ribolovnog kluba Drava.

FOTO Ivan Herman

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

tek mu je 21 godina

Slaven potpisuje veznjaka Hajduka! Ne tako davno bio je na listi 60 najvećih svjetskih talenata

ZLATKO ŠIMČIĆ O PROBLEMIMA S KOJIMA SE SUDAČKA KOMISIJA BORI

FOTO ‘Malo nas je, tražit ćemo veće takse, a u Elitnoj ligi pomoći će nam zagrebački suci’

Presečan i društvo visoko pucaju

Kožarić otišao u konkurenta, Pitomača odmah uzvratila s dva pojačanja, plan je vrh Treće NL


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati