Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Limitator: Nema se Đurđevac kaj sramiti svog bivšeg saborskog zastupnika i koalicije s HDZ-om

Piše Vladek Antolaš Mastermind

Da razjasnimo! Ponukan tj. nateran stalnim javnim i privatnim napadima na moje pisanje i viđenje stanja stvari naše političke tikve koja je puna raznolikih koštica, imam potrebu još biti dosaden vama kao „neukom“ puku. Velim neuki puk jer vas takvim smatraju svi koji misle da ste zaboravili kronološke događaje bliskih proteklih vremena zbog kojih danas svi podjednako trpimo nelagodu, a tiču se političkih izbora naših lokalnih političara.

Pitam ja vas je li naš cijenjeni bivši i nikad dovoljno opjevani saborski zastupnik Željko Lacković s liste prerano preminulog i nikad oplakanog Milana Bandića (aka 365) digao ruku za tadašnjeg ministra financija Marića i priklonio se većini u Saboru koju je predvodio dan-današnji predsjednik vlade Andrej Plenković?

Da! Je! Točno!  Takvi se odgovori čuju na moje pitanje.

Nadalje, je li Đurđevac doživio nakon tog glasovanja renesansu i nagli uzlet uz zdušnu potporu raznih ministarstava, Tolušića, TĆ-a, Marića (redovitih pjevača u Uskoku) ?

Da! Je! Točno! – opet vi se čujete.

Zahvaljujući spretnosti, domišljatosti i nagodbi našeg Željka Lackovića i koaliciji s ovim HDZ-om u ta vremena, Đurđevac je dobil svega više i svega bolje.

Jednom mi jedan prijatelj u to vrijeme reče da to ipak nije fer da se sve za Đurđevac toliko vleče pa ispada da tko šiša ostali dio Hrvatske jer koliko je dobra nama Lacković donesel, toliko je neka druga sredina koja nije taj tren uz vlast možda zakinuta. No takav je sustav od stoljeća sedmog kod nas i veli se što je nuz jogenj da se bolje greje.

Istina, ajd, možda i je to bilo u nekom pogledu sebično, no nitko na to u našoj maloj zajednici nije gledao kao neki minus, već smo svi opijeni tim povijesnim političkim uspjehom našeg čovjeka smatrali da je to pod normalno i plus.

Današnje stanje stvari je drukčije jer se svaki dan govori o velikoj krađi u INA-i i špekulira se s imenom istog onog Marića kao umiješanog u aferu te u sva imena koja su im po domaće rečeno držala lojtru kroz ove godine vladavine.

Uz to usporedimo i ondašnje glasovanje našeg Željka i promotrimo ga kroz povećalo, ispada da podrška tom i takvom HDZ-u nije baš neki plus.

Dragi ljudi, nemamo se mi kaj sramiti naših političara i njihovih izbora dok nama donose prosperitet. Tak nema se Đurđevac kaj sramiti svog bivšeg saborskog zastupnika, štoviše, treba ga slaviti i častiti više nego to danas radimo. Manimo se propitkivanja i nesuvislih rasprava o liku i djelu naših vođa, to nije lijepo niti zahvalno.

Heh, meni samo smešno kak se sam naš Laci srdi i žesti na HDZ koji je do nedavno potpiral i s kojim je preko svoje izaslanice čak i on kao nadziral ne INA-u, al Podravku da.

Nemojte se sramiti svojih postignuća, jasno i glasno recite: „ Da , jesmo bili s HDZ-om i Bandićem u koaliciji, podržali smo Marića i Plenkovća i takav HDZ  pa i njihove izbore u kadriranju za NO i uprave diljem zemlje koji su možebitno isto tako mažnjavali i dok smo imali korist za Đurđevac smo žmirili, a dok mi nemamo korist, sad su nam smrtni neprijatelji. HDZ je ostal isti, ali mi smo se promijenili, sad smo „novinezavisnimalihdz novi nokti novi profil“ .

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NOVI PODACI O BDP-U PO STANOVNIKU OTKRILI BOLNU ISTINU

Hrvatska se razvija duplo brže od naše županije. Gdje smo zapeli?

U TEŠKOJ PROMETNOJ NESREĆI OZLIJEĐENE DVIJE OSOBE

FOTO/VIDEO: Mladi vozač kombija izazvao težak frontalni sudar Audija i Škode

DINO, MARIO I GORdan OTKRILI SU NAM DETALJE

VIDEO Na zgradi HEP-a sutra će osvanuti impresivan grafit

DOJAVA O POŽARU U TRGOVAČKOM CENTRU

UPRAVO Panika u Eurospinu

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U KLOŠTRU PODRAVSKOM

FOTO/VIDEO: Mladi se vozač (19) Golfom zakucao u drvenu banderu. Prizor je šokantan

Podravski na mjestu događaja

UPRAVO Teška prometna nesreća na Podravskoj magistrali, muškarac prevezen u bolnicu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati