Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ljeto donosi veliku ljubav za ovih pet znakova

Bik

Početkom druge polovice godine, bik se može posvetiti rješavanju eventualnih nesporazuma koje ima s prijateljima ili voljenom osobom. Bik čije je srce još uvijek slobodno, osjetit će potrebu za toplinom i ljubavlju i konačno će shvatiti što je ono što želi. Nemojte se iznenaditi ako se srodna duša pokaže kao osoba iz vašeg okruženja, koju ste oduvijek smatrali samo prijateljem.

Rak

Ovo ljeto bi moglo drastično promijeniti živote nekih rakova. Dogodit će vam se sudbonosna poznanstva koja će vam donijeti sreću, samo se nemojte plašiti ljubavi niti otvarati svoju dušu potpunom strancu. Osjećaji koji nastaju tijekom ljeta pokazat će se kao duboki i snažni. Pojedine će osobe postati roditelji.

Djevica

Suzdržanu i praktičnu djevicu ovog ljeta može privući romantika kojoj neće moći odoljeti. Sve će biti u znaku novih poznanstava i sve se može odvijati brzo. Moguće je da ćete se čak na prvi pogled zaljubiti i odmah započeti zajednički život. Ako ste u braku, velika je vjerojatnost da postanete roditelji!

Jarac

Jarac je neko tko dugo i predano traži srodnu dušu. Smanjite malo svoje kriterije i kritičnost, to može biti glavni razlog vaših ljubavnih neuspjeha. Ne morate baš sve kontrolirati, dozvolite malo i sudbini. Budite spremni da širom raširenih ruku prihvatite prilike koje dolaze kako ne biste propustili svoju sreću.

Vodenjak

Vodenjake ovog ljeta čekaju putovanja i ljubav. Pokušajte organizirati sebi najintenzivniji i najraznovrsniji odmor, jer su upravo najveće šanse da nekog upoznate na putovanju. Budite otvoreni i tolerantni. Vaša srodna duša može sjedititi pored vas u avionu ili autobusu – obratite pažnju! (pl)

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Manifestacija ususret picokijadi

FOTO Peščani tradicionalno poklonili priredbu sugrađanima

Nastavili tradiciju

FOTO Svetom misom i paljenjem krijesa proslavili Ivanje

Organizirala LOVAČKA STRELJAČKA UDRUGA PREKODRAVLJE

FOTO Prekodravci uživali u druženju, okušali se i u gađanju zračnicom

POKAZALI SVOJE VJEŠTINE I SPREMNOST

FOTO Općinsko natjecanje okupilo 70 vatrogasaca

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Kalinovčani pjesmom i plesom proslavili Ivanje

VELIKI JUBILEJI

FOTO Proslavili 35. obljetnicu male mature i 50. rođendane


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati