Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovačko društvo Zec otvorilo svoj novi lovački dom

Lovačko društvo Zec iz Svetog Ivana Žabna u Bjelavinama svečano je otvorilo svoj Lovački dom. Svečanosti su prisustvovali brojni gosti među kojima je bio i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, župan Darko Koren, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i predsjednik Županijske udruge lovaca Panonija Nevenko Jakopović, načelnik Općine Nenad Bošnjak te direktor tvrtke Radnik Mirko Habijanec. Dom su službeno otvorili ministar Radovan Fuchs, župan Darko Koren i predsjednik Saveza Ivica Budor, dok je u sklopu svečanosti Nevenko Jakopović Lovačkom društvu Zec i predsjedniku Željku Ružiću uručio odlikovanje trećeg reda Hrvatskog lovačkog saveza.

– Sve je krenulo prije nešto više od dvije godine kad su članovi dogovorili da ćemo kupiti staro imanje i na njemu izgraditi svoj lovački dom. Svi su članovi marljivo radili i dali svoj doprinos, a rezultat tog rada je prekrasan i moderan dom koji će biti ponos i sljedećim generacijama lovaca – istaknuo je Željko Ružić, predsjednik Lovačkog društva Zec.

Rezanjem vrpce otvoren je novi lovački dom

Društvo je priredilo i prezentaciju samog početka kupnje imanja, svih radova koji su se izvodili i članova koji su radili, što je dalo jasniju sliku koliko je truda i ljubavi uloženo u ovaj projekt. – Ne planiramo stati s radovima. Sljedeći je cilj izgradnja dva apartmana u sklopu doma kako bi se potaknuo i lovni turizam u tom kraju, a sve u suradnji sa Županijom i Općinom koje su prepoznale značaj lovstva i lovaca – zaključio je Željko Ružić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

transfer bomba

Podravka potpisala veliko pojačanje, dolazi nesuđena hrvatska reprezentativka

SLAVEN ĆE TRI OD ČETIRI UTAKMICE IGRATI U KOPRIVNICI

Pakleni ožujak: Lokomotiva pa tri “teškaša”

ferdinandovčani se protive elitnoj ligi, no promjenama se moraju prilagoditi

Franjo Kovačev: To je za nas korak unazad, a za suce, bojim se, prevelik zalogaj…

NAJBOLJI IGRAČ SLAVENA O BUDUĆNOSTI

Mioč: “Pregovaramo, sve će se znati uskoro”

NATJECANJE SE ODRŽALO U KUTINI

FOTO S njima nema šale, sestre Gabriela i Dorotea državne su prvakinje u boksu

NEĆE PA NEĆE

Lopte su bile dobro napumpane, ali malo je to značilo slavenašima. Pali bez ispaljenog metka

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati