Lovačko društvo Zec otvorilo svoj novi lovački dom

Lovačko društvo Zec iz Svetog Ivana Žabna u Bjelavinama svečano je otvorilo svoj Lovački dom. Svečanosti su prisustvovali brojni gosti među kojima je bio i ministar znanosti i obrazovanja Radovan Fuchs, župan Darko Koren, predsjednik Hrvatskog lovačkog saveza Ivica Budor, dopredsjednik Hrvatskog lovačkog saveza i predsjednik Županijske udruge lovaca Panonija Nevenko Jakopović, načelnik Općine Nenad Bošnjak te direktor tvrtke Radnik Mirko Habijanec. Dom su službeno otvorili ministar Radovan Fuchs, župan Darko Koren i predsjednik Saveza Ivica Budor, dok je u sklopu svečanosti Nevenko Jakopović Lovačkom društvu Zec i predsjedniku Željku Ružiću uručio odlikovanje trećeg reda Hrvatskog lovačkog saveza.

– Sve je krenulo prije nešto više od dvije godine kad su članovi dogovorili da ćemo kupiti staro imanje i na njemu izgraditi svoj lovački dom. Svi su članovi marljivo radili i dali svoj doprinos, a rezultat tog rada je prekrasan i moderan dom koji će biti ponos i sljedećim generacijama lovaca – istaknuo je Željko Ružić, predsjednik Lovačkog društva Zec.

Rezanjem vrpce otvoren je novi lovački dom

Društvo je priredilo i prezentaciju samog početka kupnje imanja, svih radova koji su se izvodili i članova koji su radili, što je dalo jasniju sliku koliko je truda i ljubavi uloženo u ovaj projekt. – Ne planiramo stati s radovima. Sljedeći je cilj izgradnja dva apartmana u sklopu doma kako bi se potaknuo i lovni turizam u tom kraju, a sve u suradnji sa Županijom i Općinom koje su prepoznale značaj lovstva i lovaca – zaključio je Željko Ružić.

Share on facebook
Facebook
Share on twitter
Twitter
Share on email
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI