Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lovno streljaštvo: Najbolji lovci iz Hlebina, Drnja i Koprivničkih Bregi

Županijska udruga lovaca Panonija prošlu nedjelju održala je drugi dio Županijskog natjecanja u lovnom streljaštvu. Natjecanje se odvijalo na novoizgrađenoj streljani u Botovu uz lovački dom LU Fazan Drnje, koja je ujedno bila domaćin. U prvom dijelu natjecanja sudjelovalo je sedam ekipa, dva pojedinca te ekipa lovkinja koje su sudjelovale revijalno. U tom dijelu natjecanja na streljani u Koprivnici odrađena je disciplina lovački trap. Pucala se jedna serija na 25 letećih meta. I u drugom dijelu natjecanja također je odrađena ista disciplina, a zbroj je dao najuspješnije ekipe i pojedince.

Prvo mjesto ekipno je osvojila LU Lisica Hlebine, drugo mjesto LU Fazan Drnje, dok je treće mjesto pripalo LD Zec Koprivnički Bregi. U pojedinačnoj konkurenciji, najuspješniji je bio Damir Đelekovčan iz LU Fazan Drnje s pogođene  44 mete. Drugo mjesto osvojio je Mladen Kolarek s 43 pogođene mete, također iz LU Fazan Drnje. Treće mjesto osvojio je Luka Peradin iz LU Lisica Hlebine s 42 pogođene mete. Pehare je najuspješnijim ekipama i pojedincima uručio predsjednik ŽUL Panonija Nevenko Jakopović. Osim županijskog natjecanja, u Koprivničko – križevačkoj županiji kroz četiri su kola (dva u Sigecu, dva u Drnju) održana natjecanja u gađanju karabinom.

Pucalo se iz stojećeg stava s improvizirane čeke na metu srnjaka udaljenu 100 metara s tri probna metka te pet za rezultat. Nagrađivalo se šest najboljih strijelaca, a poredak je bio sljedeći: Dejan Stunjek, Marko Peradin, Luka Peradin, Saša Gaži, Mladen Kolarek te Damir Đelekovčan. Ujedno je određena i ekipa koja će predstavljati našu županiju na 27. Državnom natjecanju u lovnom streljaštvu HLS-a, koje će biti održano u Bzenici kod Pleternice.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

NA TRAVNJAK BI MOGLE ISTRČATI I DVIJE KRIŽEVČANKE

Povijesna utakmica za hrvatske nogometašice, Ivana Kirilenko: Imamo srce koje ne odustaje

murić najavljen u prvih 11

Gorica je u teškom ‘knockdownu’, a Ferenčina ima slatke brige i želi samo tri boda

TRANSFERA K'O U PRIČI, TUCAKOVIĆ OSTAO BEZ STOPERA LISJAKA I PETIKE

“Sin vjetra” u Koprivnici, Križevčani s osam novih lica kreću u obranu prvog mjesta

vječiti hrvatski derbi

Obrvan želi novi skalp Lokomotive: Prednost je velika, ali curama sam rekao da je cilj isključivo pobjeda

potrebni su znanje i hrabrost

Prilika za dodatnu zaradu: Traže se nogometni suci!

PRVA ŽENSKA LIGA, SKUPINA A

Virovke osigurale kvalifikacije za Premijer ligu, slijedi derbi za naslov prvakinja

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati