Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Lucija: Snimka videonadzora je „nestala“ i uvjerena sam da je namjerno izbrisana

Lucija Čivić iz đurđevačkog prigradskog naselja Budrovac pretprošlog ponedjeljka ostala je bez mobitela, a sumnja da joj je ukraden na benzinskoj pumpi INA-e u Đurđevcu. Na putu do benzinske pumpe, kaže ona, razgovarala je na mobitel, a samo pet minuta nakon tankiranja shvatila je da ga nema i odmah je nazvala svoj broj, no aparat je već bio ugašen.

– Bila sam s prijateljicom i sigurne smo da sam do dolaska na benzinsku pumpu imala mobitel. Imala sam kratke hlače bez džepova i pretpostavljam da sam prilikom plaćanja računa ostavila mobitel na pultu i u žurbi ga zaboravila uzeti. Nakon benzinske pumpe otišle smo u obližnju trgovinu i tu sam shvatila da sam ostala bez mobitela – priča nam Lucija Čivić.

Nakon poziva na vlastiti broj i glasovne poruke da je aparat isključen Lucija je nazvala benzinsku postaju na kojoj je s prijateljicom natankirala auto.

– Djelatnik nam je na vrlo neljubazan način rekao da tamo nema mobitela. Ponovno smo otišle na benzinsku pumpu i tražila sam da se pogleda snimka jer znam da imaju videonadzor. Drugi dan ujutro šef pumpe htio je pogledati snimku, ali sam dobila objašnjenje da videonadzor nije snimao od 19.10 do 20.30 sati, a mi smo na pumpi bile oko 19.30 sati. Šef mi je rekao da će zvati i ovlaštenu službu za videonadzor u slučaju da je možda snimka spremljena na server. No, nema je ni na serveru. Odmah mi je bilo čudno da je snimka videonadzora „nestala“ i uvjerena sam da je namjerno izbrisana – ističe Lucija Čivić.

Na kraju je „nestanak“ mobitela prijavila policiji pa sad čeka kako će se rasplesti njen slučaj.

– Mobitel je marke samsung i star je šest godina i meni nije uopće bitan aparat, nego dokumenti koje sam imala pohranjene. U njemu su prve fotografije moje djece te skenirani dokumenti i zbog toga za mene ima posebnu vrijednost. Žalosno je da sam na u najmanju ruku sumnjiv način ostala bez mobitela – zaključila je Lucija Čivić.

U korporativnim komunikacijama i marketingu INA-e ističu kako im je iznimno žao zbog gubitka mobitela, kao i neugodnog iskustva Lucije Čivić. – Nakon što je gospođa zatražila pomoć i prijavila gubitak, kolege s maloprodajnog mjesta Đurđevac poduzele su sve kako bi joj pomogli u potrazi, međutim, mobilni telefon nije pronađen. Želimo posebno naglasiti kako svi naši zaposlenici rade u skladu s najvišim etičkim standardima i pravilima, kao i da se kontinuirano educiraju kako bi znali postupati u ovakvim i sličnim situacijama. Još jednom želimo istaknuti da nam je žao zbog navedenog gubitka – navode u korporativnim komunikacijama i marketingu INA-e.

Facebook
Twitter
Email
NAKON 45 GODINA BAVLJENJA PČELARSTVOM

Pčelar Božidar Gložinić odlučio je prodati kamion s pčelama: “Više ne mogu prodati med…”

Tužna vijest

Umro Vjekoslav Flamaceta

kreću radovi

Ugradnjom dizalice topline Osnovna škola Đurđevac postat će u potpunosti energetski neovisna!

Nalaze se u pritvoru

Vršnjaci prebili mladića u koprivničkom parku, teško je stradao

Detalji nesreće

U prometnoj na Podravskoj magistrali čak šest ozlijeđenih!

Još danas događanja povodom dana općine kloštar podravski

FOTO Neda Ukraden napunila šator do posljednjeg mjesta!

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI