Ludbreg: Počele prijave za sudjelovanje u programu “Ludbreg petkom”

Centar za kulturu i informiranje Dragutin Novak, kako doznajemo, provodi natječaj za sudjelovanje u programu „Ludbreg petkom”, a rok za prijavu programa je 22. listopada. Cilj programa je, kako kažu, promovirati kulturne aktivnosti kako bi se istaknuo njihov značaj i uloga.

-Prijaviti se mogu izložbe, tematske radionice, stručna, znanstvena i putopisna predavanja, koncerti, plesne i kazališne predstave te performansi na otvorenom. Pravo sudjelovanja na natječaju imaju pojedinci, udruge, društva, institucije i ostale zainteresirane privatne i pravne osobe s područja Republike Hrvatske – doznajemo u Gradu Ludbrebu.

Organizator sudionicima i izvođačima programa osigurava besplatan termin i korištenje prostora unutar Centra, ali i prostore u dvorcu Batthyany te svu dostupnu tehničku opremu. Programi će se izvoditi tijekom 2023. godine u svim mjesecima, a prema kalendaru raspoloživosti Centra za navedeni period te u dogovoru s autorima apliciranih projekata.

Prijave za sudjelovanje primaju se do 22. listopada 2022., 23:59 sati. Rezultati će biti objavljeni do 1. prosinca 2022. godine na web stranici CZKIDN.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI