Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ludbreg u četvrtak obilježava Međunarodni dan yoge

Udruga za yogu i promicanje zdravog načina života Ayana iz Ludbrega pod pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije i Grada Ludbrega organizira obilježavanje Međunarodnog dana yoge nizom događaja pod nazivom IDY 2022. u Ludbregu.

Program će se održati u Vijećnici Centra za kulturu i informiranje Dragutin Noak Ludbreg u četvrtak 2. lipnja u 14 sati, a otvorit će ga gradonačelnik Dubravko Bilić i veleposlanik Indije u RH Mr. Raj Kumar Srivastava. Potom će biti predavanje “Važnost yoga terapije kod djece, adolescenata, mladih i odraslih s teškoćama u razvoju i invaliditetom”, a koje će održati Sandra Begović (Gitazen holistički centar).

U 18 sati uslijedit će jedno, nazvano “Tajna daha” koje će održati Robert Kolarić (Umijeće življenja Hrvatska – Art of living foundation – AOL).

Foto: Ilustracija/Podravski list

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

ZAVRŠEN JE 17. MEĐUNARODNI FESTIVAL FOLKLORA "IZ BAKINE ŠKRINJE"

VIDEO Folklorne skupine iz cijelog svijeta stigle su u Koprivnicu. Centar grada vrvio je talentiranim pjevačima i plesačima

TKO KAŽE DA SU NOVIGRACI ŠKRTI

FOTO Častili se ribicama, pivama, sokovima i sladoledom i to zabadav


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati