Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ludbregu 412.500 kuna za predškolsku djelatnost

Kako doznajemo, Središnji državni ured za demografiju i mlade je temeljem javnog poziva gradovima indeksa razvijenosti od V. do VIII. skupine indeksa razvijenosti za financijsku potporu za održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u 2022. godini, Gradu Ludbregu dodijelio je financijsku potporu u iznosu od 412.500 kuna ili 54.748,16 eura.

-Potpora se odnosi na održavanje i razvoj predškolske djelatnosti u gradovima koji ulažu značajna financijska sredstva u predškolsku djelatnost na svom području, a u koje spada i Grad Ludbreg, za financiranje rashoda koji se odnose na troškove za ulaganja i izdvajanja u demografske mjere – navode u Ludbregu – dodaju kako je cilj mjere podizanje socijalne sigurnosti obitelji s djecom kroz osiguravanje rada dječjih vrtića i promicanje društveno odgovornog ponašanja koje kreira pozitivno okruženje za obiteljski život te potiče mlade obitelji za ostanak u svojoj zajednici, prvenstveno u gradovima koji ulažu značajna financijska sredstva u predškolsku djelatnost.

FOTO Grad Ludbreg

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

TRADICIONALNA MANIFESTACIJA

FOTO/VIDEO Velikim skokom u Dravu obilježili Dan europske Amazone

Svoju je štalu pretvorio u galeriju

VIDEO Pero: “Boli me što Đurđevac nije htio prihvatiti moju donaciju”

Između Đurđevca i Kalinovca

UPRAVO Sudar Peugeota i Golfa na Podravskoj magistrali


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati