Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Ludbreški vatrogasci otvarali stan u kojem je bila zaključana tromjesečna beba

Ludbreški vatrogasci imali su danas vrlo specifičnu, ali i vrlo delikatnu intervenciju. Naime morali su otvarati vrata stan u kojem je ostala zaključana tromjesečne beba. Kako izgleda, spletom okolnosti majka male djevojčice je u jednom trenutku ostala zaključana ispred ulaza u svoj stan. Istog trenutka nazvala je ludbreški DVD. Brzom intervencijom stvari su ispale u najboljem redu te su majka i dijete u najkraćem mogućem vremenu opet ujedinjeni.

-Dojavu dobivamo u 10:44 sati od strane građana o potrebi otvaranja stana u ulici Alojzija Stepinca. Na mjesto izlazimo sa 2 vozila i 10 vatrogasaca. Osiguranjem okolnog parkirališta te uporabom naše trodijelne rastegače dolazimo do prozora na 3 katu koji je ostavljen otvoren. Bez potrebe za upotrebom dodatne sile ulazimo u prostor stana te otvaramo vrata u kojem nam je pripremljen najslađi mogući doček, predivan osmjeh tromjesečne bebice. Završetak intervencije bilježimo u 11:20 sati – priopćili su iz DVD-a Ludbreg. te dodali:

-Stotinu intervencija poput ove današnje ni jednom pripadniku naše interventne postrojbe ne bi bilo previše. Ovu svrstavamo definitivno u one kojih je najmanje, a čine nam posebno zadovoljstvo te uljepšavaju ostatak radnoga dana- naveli su ludbreški vatrogasci te javnost zamolili na razumijevanje:

– Molimo sve one koji misle osuđivati roditelje koji se nađu u ovakvoj situaciji da prije komentara dobro razmisle. Roditeljske obaveze su ogromne, a tu je još i briga za cijelo kućanstvo… Ovu su zaista sitnice… Neizmjerno nam je drago da se na ovaj, zaista poseban način, možemo povezati sa našim dragim sugrađanima. Tu smo za sve Vas! – napisali su u svoijo objavi članovi DVD- Ludbreg.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

doslovno se nalaze u škripcu

Udruge nemaju adekvatne prostore i za to krive Grad

đurđevački limitator

Lepo je biti penzioner!

TRANSFERA K'O U PRIČI, TUCAKOVIĆ OSTAO BEZ STOPERA LISJAKA I PETIKE

“Sin vjetra” u Koprivnici, Križevčani s osam novih lica kreću u obranu prvog mjesta

PRIJEVARA U TIJEKU

Konzum objavio važno upozorenje za sve građane

Prelazak preko pruge od danas je puno sigurniji

FOTO/VIDEO U promet pušten željezničko – cestovni prijelaz u Kloštru Podravskom

vječiti hrvatski derbi

Obrvan želi novi skalp Lokomotive: Prednost je velika, ali curama sam rekao da je cilj isključivo pobjeda

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati