Ludens teatar poziva vas na stand-up Aleksa Curaća Šarića BUDIMO REALNI

Nakon izrazito uspješnog stand-upa Vlatka Štampara, Ludens teatar poziva vas na Aleksa Curaća Šarića u srijedu 13. srpnja u 21 sat. Provedite ugodnu večer u duhu antikorone, antirata, crnog i bijelog humora… jer u prostor atrija Doma mladih možete ući već od 19:00 sati. U suradnji s Pivnicom K Franzu stvorili smo opuštenu atmosferu sa stolovima i stolicama uz mogućnost osvježenja s alkoholnim i bezalkoholnim napicima.

Budimo realni Aleksov je peti One Man Show koji je naziv dobio po jednoj od njegovih češćih poštapalica, a to je BUDIMO REALNI. Koristi je kad treba i ne treba, ali i kad jednostavno ne zna što će reći ili kako završiti neki razgovor. Aleks obrađuje teme poput muško-ženskih odnosa, kako odgojiti dijete kada ono nije tvoje te stvari koje su toliko jasnije kada si odrastao, a nimalo kad si klinac.

Na ovogodišnjem festivalu “Ljeto u Ludensu” nastupa Lajnap comedy skupina. Publiku pozivamo i na ostale „srijede“ u srpnju i to na sljedeće predstave: 

20. srpnja Goran Vugrinec Detalji
27. srpnja Saša Turković – Best of Saša Turković

Ulaznice se mogu kupiti u uredu Ludens teatra (Hrvatske državnosti 10), Šarenom dućanu, Orro Baru i Hotelu Podravina te na ulaznice.hr

Za rezervacije i više informacija nazvati na 097 758 33 67.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI