Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije
PROMOCIJA LINO LADE I ČOKOLINA

Luka Modrić i Dominik Livaković novi su ambasadori Podravke

Luka Modrić i Dominik Livaković, proslavljeni hrvatski nogometni reprezentativci i svjetski poznati nogometaši, osvajači srebrne i brončane medalje na Svjetskim prvenstvima u nogometu 2018. i 2022. godine novi su ambasadori Podravke, kojoj će pomoći u promociji omiljenih brendova Lino Lade i Čokolina.

Modrić, kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i osvajač Zlatne lopte iz 2018. tako će od sada promovirati Lino Ladu. Livaković, vratar hrvatske nogometne reprezentacije i jedan od najboljih nogometnih vratara na svijetu, promovirat će pak legendarni Čokolino uz koji su odrasle mnoge generacije.

Luka Modrić logičan je odabir brend ambasadora Podravke jer tko će bolje prezentirati Lino Ladu, nego najbolji vezni igrač na svijetu koji obožava palačinke s Lino Ladom. Dominik Livaković odlično se uklopio u novu strategiju Čokolina koja potiče sve uzraste na fizičku aktivnost i bavljenje sportom. Luka i Dominik snimili su promotivne spotove za kampanje ova dva brenda prilikom nedavnog okupljanja reprezentacije, a na snimanju su, kao i uvijek, odradili sjajan posao. Pozitivna atmosfera sa snimanja vidljiva je u snimljenim promotivnim spotovima koje je režirao jedan od najuspješnijih hrvatskih redatelja Dalibor Matanić, a kreativno osmislila agencija McCann Zagreb. Televizijski spotovi bit će emitirani tijekom sljedeće godine.

FOTO Podravka

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Izvještaj zavoda za zapošljavanje

Novi rekordni minimum ljudi u potrazi za poslom u našoj županiji

prometne nesreća s oziljeđeno osobom

Pijan bez vozačke zabio se u automobil, koji je sletio s ceste, ozlijeđen putnik

Songkillersi rasplesali ljubitelje dobre glazbe

VIDEO Koprivničanci se njišu u ritmu funka


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati