Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mađarić: Iza nas je najuspješnija godina u povijesti kluba

Nogometni klub Tehničar iz Cvetkovca prošlu će godinu pamtiti kao najuspješniju u svojoj povijesti. Nakon osvajanja Četvrte lige i Županijskog kupa, kao šećer na kraju pokazala se utakmica Hrvatskog kupa u kojoj su ugostili splitski Hajduk, kojoj je nazočilo oko četiri tisuće ljudi.

To je ujedno bio najznačajniji događaj koji je u sjeni ostavio nešto slabiji rezultat ove ambiciozne ekipe u jesenskom dijelu prvenstva, ostvarivši treće mjesto na ljestvici. Momčad Tehničara u 13 je utakmica ostvarila devet pobjeda te po dva remija i poraza. U Cvetkovcu su zadovoljni ovim rezultatom, a njihov je predsjednik, poznati odvjetnik Josip Mađarić, za Podravski naveo kako će rezultat i u nastavku sezone biti u drugom planu, dok će se više fokusirati na profiliranje mlađih igrača i nadogradnju infrastrukture.

– Utakmica s Hajdukom bila je svojevrsna “točka na i“ najuspješnije sezone u našoj povijesti. Dobro smo krenuli u prvenstvo, no ta nam je utakmica bila prioritet, što nas je i koštalo. Ispali smo iz kupa, a ostali smo i bez prvog mjesta u prvenstvu. No, ne žalimo ni za čime – tvrdi Mađarić, napomenuvši kako je tom utakmicom zaokružen uspješan niz.

– U nastavku nećemo ganjati rezultat. Pojačali smo se s nekoliko mlađih igrača. Došao nam je Kovačić iz Bregi, Sović iz Rasinje koji ima pravo nastupa jer je stariji od 16 godina i od kojeg puno očekujemo. Zatim, tu je vrlo dobar igrač Mesar i golman Markušić. Tu je još mlađih igrača na koje ozbiljno računamo i koje ćemo nastojati isprofilirati za iduću sezonu – navodi Mađarić, otkrivši i radove na infrastrukturi kluba.

– Upravo radimo na projektu dogradnje naših svlačionica. Planiramo ih napraviti još dvije, i to, nadamo se, uz pomoć HNS-a, ali i podršku Općine i Županije. Kanimo zadovoljiti uvjete kako bismo na našem stadionu mogli održati turnire za pionire i općenito mlađe uzraste. Mislim da će to biti lijepa priča i da ćemo to do jesenskog dijela prvenstva i uspjeti izvesti – zaključuje Mađarić.

U nastavak sezone momčad Tehničara ulazi bez pritiska, a sve kako bi iduću jesen dočekala spremnija. Iduće godine Cvetkovčani, naime slave 50. godinu postojanja, a nju planiraju dočekati sa stabilnom momčadi i još boljim uvjetima na stadionu nego što su bili dosad, otkrio nam je Mađarić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

PODRAVSKI NA PRIPREMAMA S KOPRIVNIČKIM PRVOLIGAŠEM

FOTO U ‘austrijskom raju’ sa slavenašima i Betis iz Seville, ovdje su bili Leipzig, Basel, čak i Liverpool

Susret u starim narodnim sportovima u Podravskim Sesvetama

FOTO Natjecali se u trcličanju, verižanju, vranićanju, nožićanju i sličnim sportovima

PODRAVSKI U SEEFELDU NA PRIPREMAMA SA SLAVENOM

FOTO Slavenaše u Austriji dočekalo 16 stupnjeva, pripremaju se podno skijaške skakaonice


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati