Mališani se dobro snašli u ulozi medicinskih sestara i tehničara

Dječji odjel Gradske knjižnice Đurđevac u povodu Dana sestrinstva organizirao je kreativnu radionicu za predškolce u sklopu koje je ugostio medicinskog tehničara Ivana Pasku. Mališani su imali priliku dati infuziju i injekciju bolesnom sloniću i magarcu, staviti zavoj psiću koji je slomio nogu, poslušati otkucaje srca svojih prijatelja i upoznati raznu medicinsku opremu s kojom se svakodnevno služe medicinske sestre i tehničari. Sva djeca dobila su i diplome za hrabrost i snalažljivost. 

– Zahvaljujemo Ivanu Paski što je nesebično prenio svoja znanja i vještine na polaznike našeg programa za predškolce. Od ovog utorka naše radionice provodit ćemo u park-šumi Borik od 18.15 sati. Svi roditelji i djeca od tri do šest godina starosti koji se žele uključiti u naše radionice mogu se prijaviti na našem dječjem odjelu – kaže Katarina Pavlović, voditeljica dječjeg odjela Gradske knjižnice Đurđevac.

Facebook
Twitter
Email

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI