Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Marija i Tomo slavili zlatni pir: Brzo smo shvatili da smo stvoreni jedno za drugo!

Marija (68) i Tomo (73) Klaić iz Pitomače u društvu obitelji i prijatelja proslavili su 50. obljetnicu braka. Proslava zlatnog pira nije mogla proći bez prisjećanja na početke ljubavnog puta „mladenaca“. Upoznali su se u svatovima, a Tomo je tri godine čekao da njegova Marija postane punoljetna te da uplove u bračnu luku. 

Prvi korak, dodaje ona, napravio je Tomo koji je bio pravi šarmer.

– Svaki put kad smo se u mladim danima susretali udvarao mi se i vrlo brzo je osvojio moje srce. Nije nam trebalo puno da shvatimo da smo stvoreni jedno za drugo i znala sam da je samo pitanje vremena kad će me zaprositi – kaže Marija Klaić.

U 50 godina zajedničkog života, ističe Tomo, nište ne bi mijenjali. Kao i u svakom braku, kaže on, bilo je uspona i padova, ali su uvijek zajedno riješili sve nedaće koje život nosi.

– Za uspješan brak na prvom mjestu je ljubav, a onda međusobno poštivanje i razumijevanje. Mi se i danas volimo kao na dan vjenčanja i bez te ljubavi ne bi bilo ni zlatnog pira – kaže Tomo Klaić.

Najviše su ponosni na kćeri Kristinu i Jelenu, a unuci i praunuk njihova su najveća radost.

Iako kćeri žive u Virovitici i Zadru, društva im, kaže Marija, ne nedostaje jer imaju i prijatelje s kojima se redovito druže. Prije pet godina Marija je imala moždani udar, a Tomo je od rane mladosti šećeraš, no bez obzira na te poteškoće kažu kako ih zdravlje trenutno dobro služi pa im ne treba ničija pomoć i žive sami.

– Sve što želimo za zlatni pir je da nas zdravlje dobro služi te da možemo sami o sebi voditi brigu – zaključila je Marija Klaić.

Foto Begović

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

SALMONELA

U hrani za pse otkrivena opasna bakterija

PRIJEVARA U TIJEKU

HZZO objavio važno upozorenje za umirovljenike!

Upravo objavio HALMED

Iz prodaje se povlači poznati lijek. Sumnja se u njegovu neispravnost

JESTE LI ZNALI?

Ovo je najzdravija krvna grupa

JESTE LI ZNALI?

Popularna plava Nivea pravi je lijek za mnoge zdravstvene probleme

Jeste li znali?

Ovo je jedan od najzdravijih začina na svijetu

Search

Upišite pojam koji želite pretraživati