Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mariji oštećen kolni prilaz: Već četiri mjeseca slušam samo obećanja

Marija Vrban iz Rasinje već četiri mjeseca bezuspješno pokušava dogovoriti uređenje kolnog prilaza svojoj kući. Oštećenja su nastala prilikom izgradnje kanalizacijske mreže u Ulici baruna Inkeya u Rasinji pa je tvrtka KC vode kao investitor dužna njen kolni prilaz vratiti u prvobitno stanje.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Prilaz kući bio je izbetoniran i zbog radova su maknuli veći dio betonske ploče. Radovi su završili prije četiri mjeseca, a oni su navozili samo malo šljunka, a i sam prilaz zbog toga je sad znatno sužen, što mi stvarae probleme kad autom ulazim u dvorište. Već četiri mjeseca slušam prazna obećanja kako će mi urediti prilaz – priča nam Marija Vrban.

U više navrata, dodaje ona, obratila se KC vodama i dobila je obećanje da će prilaz njenoj kući biti uređen do 15. studenog. Taj rok je prošao pa je, kaže ona, s pravom ogorčena jer stalno sama mora navoziti šljunak zbog ulegnuća koja nastaju nakon svake kiše.

– Imam i vrt koji bi trebalo izorati traktorom, no taj posao ne mogu obaviti jer se bojim da putni most ne propadne pod njegovom težinom. Suženi prilaz stvara probleme i svima koji dolaze k nama jer moraju dobro paziti da ne završe u grabi – kaže Marija Vrban.

Sve što traži je, ističe ona, da se prilaz vrati u prvobitno stanje. Sad idu kišna razdoblja pa će zbog šljunčane podloge stalno nastajati nova oštećenja.

– Nepojmljivo mi je da oni nisu u četiri mjeseca u stanju napraviti ono što moraju – zaključila je Marija Vrban.

U KC vodama ističu kako je izvođač radova zbog potrebe iskopa uklonio dio betonske ploče kolnog ulaza i privremeno sanirao pristup kamenim materijalom.

– Završna sanacija u naselju Rasinja provest će se početkom iduće godine kad nastupe povoljniji vremenski uvjeti. Gospođi Vrban će se u sklopu cjelokupne sanacije javne površine kolni prilaz dovesti u prvobitno stanje, o čemu smo je i obavijestili u nekoliko navrata – dodaju u KC vodama.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

Završena policijska istraga

Nesvakidašnji incident s noževima u Križevcima, bio je pokušaja ubojstva

TRAGOVA NASILNE SMRTI NEMA

Umirovljenik (74) upao u potok dubine jedan metar. Utopio se

podravski na mjestu događaja

FOTO Težak sudar dvaju vozila, jedna osoba ozlijeđena

država će sufinancirati troškove boravka djece u vrtićima i do 50 posto

Subvencije su značajne, ali i nelogične. Bogata Gola dobit će više od siromašnih Hlebina

PRIJEVARA U TIJEKU?

Sumnjiva tvrtka građanima nudi štednju za mirovinu, budite na oprezu

kup spektakl u gradu podno kalnika

FOTO Kakva ludnica! Križevčani na Mladenov pogon izbacili Šibenčane i Carevića za najveći uspjeh u povijesti kluba

Upišite pojam koji želite pretraživati