Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mariji oštećen kolni prilaz: Već četiri mjeseca slušam samo obećanja

Marija Vrban iz Rasinje već četiri mjeseca bezuspješno pokušava dogovoriti uređenje kolnog prilaza svojoj kući. Oštećenja su nastala prilikom izgradnje kanalizacijske mreže u Ulici baruna Inkeya u Rasinji pa je tvrtka KC vode kao investitor dužna njen kolni prilaz vratiti u prvobitno stanje.

Ova je tema objavljena u ponedjeljak u tiskanom izdanju Podravskog lista…

– Prilaz kući bio je izbetoniran i zbog radova su maknuli veći dio betonske ploče. Radovi su završili prije četiri mjeseca, a oni su navozili samo malo šljunka, a i sam prilaz zbog toga je sad znatno sužen, što mi stvarae probleme kad autom ulazim u dvorište. Već četiri mjeseca slušam prazna obećanja kako će mi urediti prilaz – priča nam Marija Vrban.

U više navrata, dodaje ona, obratila se KC vodama i dobila je obećanje da će prilaz njenoj kući biti uređen do 15. studenog. Taj rok je prošao pa je, kaže ona, s pravom ogorčena jer stalno sama mora navoziti šljunak zbog ulegnuća koja nastaju nakon svake kiše.

– Imam i vrt koji bi trebalo izorati traktorom, no taj posao ne mogu obaviti jer se bojim da putni most ne propadne pod njegovom težinom. Suženi prilaz stvara probleme i svima koji dolaze k nama jer moraju dobro paziti da ne završe u grabi – kaže Marija Vrban.

Sve što traži je, ističe ona, da se prilaz vrati u prvobitno stanje. Sad idu kišna razdoblja pa će zbog šljunčane podloge stalno nastajati nova oštećenja.

– Nepojmljivo mi je da oni nisu u četiri mjeseca u stanju napraviti ono što moraju – zaključila je Marija Vrban.

U KC vodama ističu kako je izvođač radova zbog potrebe iskopa uklonio dio betonske ploče kolnog ulaza i privremeno sanirao pristup kamenim materijalom.

– Završna sanacija u naselju Rasinja provest će se početkom iduće godine kad nastupe povoljniji vremenski uvjeti. Gospođi Vrban će se u sklopu cjelokupne sanacije javne površine kolni prilaz dovesti u prvobitno stanje, o čemu smo je i obavijestili u nekoliko navrata – dodaju u KC vodama.

FOTO Nikola Wolf

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Neprilagođena brzina

Vozač (30) quada teško ozlijeđen u prometnoj nesreći

Vidovo u Pitomači

FOTO/VIDEO Indira Forza dobro rasplesala Pitomaču

VEČER FOLKLORA U GOLI

FOTO Prekodravci uživali u tradicijskim pjesmama i plesovima

VIDOVO U PITOMAČI

FOTO/VIDEO Degustira se gorički paprikaš, kulturnjaci i sportaši promoviraju svoje aktivnosti

Već drugi dan su probali što su napravili

FOTO Prvašići iz Podravskih Sesveta na nastavi domaćinstva učili su kako kiseliti krastavce

Raspisan je javni poziv

Ova općina za svako novorođenče jednokratno isplaćuje tri tisuće eura


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati