Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Marinela Bašić preuzima mjesto tajnice županijske Obrtničke komore

Upravni odbor Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije na svojoj sjednici imenovao Marinelu Bašić za tajnicu Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije od 1. siječnja iduće godine. Dosadašnji dugogodišnji tajnik Obrtničke komore Koprivničko-križevačke županije Božo Barać odlazi u mirovinu.

Marinela Bašić je diplomirala na Sveučilištu Sjever i stekla zvanje magistre poslovne ekonomije. Završila je i pedagoško-psihološku i didaktičko-metodičku izobrazbu na Sveučilištu Josipa Jurja Strossmayera u Osijeku, a pohađala je i program usavršavanja za voditeljicu za izradu i provedbu EU projekata.

Dosadašnjim višegodišnjim radom u Obrtničkoj komori Koprivničko-križevačke županije i Obrtničkom učilištu Pouka upoznala se s komorskim sustavom, radila je na poslovima savjetovanja i informiranja obrtnika, pružala je stručnu pomoć obrtnicima kod pisanja i provedbe europskih i nacionalnih projekata, pisanja poslovnih planova za samozapošljavanje i poslovnih planova za HAMAG-BICRO zajmove, a radila je i na pripremi, prijavi i provedbi EU projekata.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Pretplatite se na naš kanal:

EKSPLOZIJA PLINSKE BOCE UNIŠTILA IM SVE ŠTO SU CIJELI ŽIVOT GRADILI

VIDEO Dragica: “Hoću samo svoju hižu, nikaj drugo mi ne treba, nikakvo bogatstvo!”

TU, MEĐU NAMA

FOTO/VIDEO Marijan Fuček jedini u Hrvatskoj izrađuje cimbule

Izbjegnuta tragedija

UPRAVO Muškarac vozilom sletio u kanal pun vode, spasili ga u zadnji čas

KANLIZACIJA JE ZAVRŠENA, PROČISTAČ DO KRAJA GODINE

Privodi se kraju projekt vrijedan 35 milijuna eura

Pokidao limeni krov

FOTO Jak vjetar oštetio Palaču pravde

BURAN VIKEND U ŽUPANIJI

Osam kaznenih djela, prometna s ozlijeđenima i požar

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI