Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Martina Dalić je poslovna žena godine

Nagradu za poslovnu ženu godine, na konferenciji koju je organizirao časopis Glorija osvojila je predsjednica Uprave Podravke Martina Dalić.

– Lijepo je vidjeti da se rezultati oko koji se puno trudimo vide i prepoznaju. Htjela bih reći da je Podravka kompanija koju svi poznajete, ali i žena iz Podravine, što nije prva asocijacija s obzirom na prisutnost brenda na tržištu. Uspjeh Podravke je sazdan na radu jedne žene, profesorice Zlate Bartl koja je izumila začin Vegetu. U grupi Podravka radi 6300 ljudi, a 52 posto su žene, a u samoj Podravci d.d. 47 posto zaposlenika čine žene. Ja sam prva žena na čelu Podravke, u ovom trenutku tu je Ljiljana Šapina kao članica Uprave”, rekla je i dodala da je trebalo 75 godina da dvije žene budu članice Uprave- rekla je Martina Dalić.

Tema današnje poslovne konferencije magazina Gloria pod nazivom Gloria Business Talks bila je empatija. Niz zanimljivih izlaganja i predavanja na temu “Snaga je u empatiji – leadership novog doba“,a uz to proglašene su pobjednice u raznim kategorijama, sve od redom radi se o ženama koje su bili iznimno uspješne u poljima gospodarstva i poslovnog svijet u kojem rade.

Upišite pojam koji želite pretraživati

Na našoj stranici koristimo kolačiće (cookies) kako bismo Vam mogli pružati usluge, koje bez upotrebe kolačića ne bismo bili u mogućnosti pružati. Nastavkom korištenja stranice suglasni ste s korištenjem kolačića. PRAVILA PRIVATNOSTI