Podravski favicon - Podravina i Prigorje - Koprivnica - Križevci - Đurđevac - Ludbreg - Aktualne vijesti - Zanimljivosti - Fotogalerije

Mini basket: Mađarska Kanizsa prva, DHPG treći

Košarkaški klub DHPG organizirao je tradicionalni Kup Prekodravlja, turnir u minibasketu za djevojčice do deset godina na kojem su nastupile tri ekipe. Prvo mjesto osvojila je mađarska Kanizsa, drugo Mladost iz Ivanovca te treće DHPG.

Maja Kociper

Najbolja igračica turnira je Maja Kociper (DHPG), a strijelkinja Szofia Kosek (Kanizsa). U tehnici vođenja lopte najbolja je bila Tena Pali (DHPG), dok je u izvođenju slobodnih bacanja pobijedila Franka Rac. U natjecanju u tricama za gledatelje pobijedili su Erika Premec i Zoran Kociper.

Erika Premec

Za DHPG su pod vodstvom trenera Željka Golubića igrale: Rea Mikulan, Lea i Tea Zidar, Tena, Amalija i Lara Pali, Tena i Maja Kociper, Mia Marinić, Katja Legemec te Franka i Ela Rac.    

Tena Pali

– Turnir je opravdao očekivanja, a najbolje ekipe i igračice, kao i pobjednici u natjecanju za gledatelje nagrađeni su prigodnim peharima, medalja i plaketama. Zahvaljujemo sponzorima, kao i svima koji su nam pomogli u organizaciji – kaže Željko Golubić.

Halo, Podravski!

Imate priču, vijest, fotku ili video?
Nešto vas muči ili želite nešto/nekoga pohvaliti?
Javite nam se!

Dabrov pot

Oko 150 natjecatelja trčalo uz rijeku Dravu, utrkivali se i brojni mališani

klub i igrači bez njih ne bi mogli funkcionirati

Toni, Gašo i Roki Slavenovi su ljudi iz sjene, njih ne vidite i ne čujete, a rade veliki posao

ČEKAJU SE NAPADAČI KOJI ĆE RASTERETITI ŠTRKALJA

Sportske torbe pune klupske robe u Seefeldu čekaju nove igrače, no pojačanja i dalje nema


Search

Upišite pojam koji želite pretraživati